spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Proiect ambitios la Husi

- Advertisement -

INITIATIVÃ În urma unei hotãrâri a Consiliului Local, la Husi s-a demarat un proiect sportiv pe termen lung ce are ca scop principal descoperirea de noi talente printre tinerii huseni. Mihai Cehan, initiatorul proiectului si presedintele clubului CSM Husi, este cel care se va ocupa de dezvoltarea unor ramuri sportive precum baschetul, voleiul, tenisul de câmp sau handbalul, sporturi care pânã acum erau practicate doar la nivel de amator de cãtre tinerii huseni. Programul proiectului începe în fortã, prin organizarea unei competitii de streetball care se va desfãsura în perioada 11-12 septembrie la Sala Sporturilor din Husi.

Initiativa huseanului Mihai Cehan de a duce sportul la nivel de performantã în municipiul Husi a prins contur, dupã ce proiectul sportiv propus spre aprobare a fost votat în cadrul sedintei Consiliului Local de pe 2 septembrie. Proiectul este unul pe termen lung care vizeazã dezvoltarea mai multor ramuri sportive printre care baschetul, voleiul, handbalul sau tenisul de câmp. Demararea unui astfel de proiect oferã posibilitatea tinerilor sã-si dezvolte aptitudinile sportive si, mai mult decât atât, reprezintã o alternativã în ceea ce priveste activitãtile extrascolare ale elevilor. „În calitate de presedinte al clubului, mã angajez sã dezvolt mai multe ramuri sportive, cãutând profesionisti care sã se ocupe de fiecare ramurã în parte. Apreciez ajutorul din partea Primãriei, care a pus la dispozitie sala de sport pentru a putea sã ne desfãsurãm activitãtile”, a spus Mihai Cehan.

INVITATIE Programul proiectului începe în fortã, CSM Husi organizând un nou eveniment sportiv de anvergurã. Este vorba despre organizarea celei de-a III-a editie a Turneului de Streetball Indoor, care se va desfãsura între 11-12 septembrie la Sala Sporturilor din Husi. Prima zi va fi dedicatã juniorilor pânã în 14 ani, iar cea de-a doua zi va fi rezervatã tuturor, indiferent de vârstã. La turneu vor participa echipe din Husi, Vaslui, Bârlad, Negresti, Bacãu si Iasi. „Organizãm ce-a de-a III-a editie a turneului de streetball si sunt încântat de faptul cã, de la an la an, aceastã competitie strânge tot mai multi amatori. Momentan sunt înscrisi aproximativ 100 de participanti, însã lista rãmâne deschisã pânã pe 10 septembrie”, a mai spus Mihai Cehan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.