spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Proiect de educare a tinerilor vasluieni: Egalicarte

- Advertisement -

EVENIMENT… Un nou proiect al Asociatiei Tineretul ONU din România – Club Vaslui vine în sprijinul educãrii si informãrii tinerilor vasluieni. Este vorba despre Egalicarte, o invitatie la lecturã, schimb de informatii, sfaturi si recomandãri ce îi va ajuta pe tineri sã-si caute singuri informatii ce nu au pãtruns încã în sfera lor de cunoastere. Pentru cei interesati sã participe, întâlnirea va avea loc pe 19 ianuarie, ora 14:00, la Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene”.

“Scopul proiectului este de a aduce în atentia publicului rolul culturii, a combaterii inegalitãtii de gen, promovând lectura diversificatã. Într-o atmosferã educativã, se va încuraja descoperirea unor noi cãrti si dezbaterea diferentelor între cãrtile destinate populatiei feminine si cãrtile destinate populatiei masculine. Prin intermediul acestei simple comunicãri, participantii vor avea ocazia sã îsi împãrtãseascã pasiuni comune, experientã ce va ajuta la dezvoltarea lor culturalã. Astfel, vã asteptãm în numãr cât mai mare la Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene Vaslui pentru a lua parte la acest proiect minunat!”, este îndemnul organizatorilor pentru elevii din Vaslui.

“Nu rãmâne decât sã ne vedem pe 19 ianuarie în Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene”

Unul dintre tinerii care vor sustine un discurs cu privire la tema proiectului si va rãspunde la întrebãrile participantilor este Teodora Nechita, o tânãrã care a fãcut parte din familia Asociatiei Tineretul ONU din România – Club Vaslui si fost presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Vaslui si al Interact – Club Vaslui, astãzi studentã a Facultãtii de Litere Bucuresti. “Revin cu un zâmbet, zâmbet pe care si tu, bãiatule, îl sculptai pe când tipa care ti-a produs primii fiori se afla în trecere pe la etajul doi al liceului sau pe care tu duduie încercai a-l masca cu o falsã indiferentã. Sunt studentã a Facultãtii de Litere din Bucuresti si ceea ce m-a determinat în a accepta provocarea de speaker este dorinta de a recepta perceptiile distincte asupra notiunii de egalitate de gen. Astfel, nu rãmâne decât sã ne vedem pe 19 ianuarie în Sala de Conferinte a Bibliotecii Judetene cu o carte în mânã si cu argument în buzunar”, este îndemnul Teodorei Nechita.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.