Proiect de interzicere a cumulării pensiei cu salariul. Raluca Turcan: Va fi prezentat zilele următoare

Raluca Turcan a declarat la finalul dezbaterilor parlamentare pe tema bugetului ministerului de resort că proiectul de interzicere a cumulării pensiei cu salariul la stat va fi prezentat zilele următoare.

Proiect de interzicere a cumulării pensiei cu salariul la stat. Ministrul Muncii a precizat la finalul dezbaterilor parlamentare de joi că proiectul de interzicere a cumulării pensiei cu salariul la stat va fi prezentat zilele următoare în şedinţă de Guvern.

„Acel proiect (de interzicere a cumulului pensiei cu salariul la stat, n.r.) va fi prezentat zilele următoare şi astăzi n-aş dori să intru în detalii, pentru că sunt convinsă că sunt foarte multe întrebări. Voi prezenta proiectul şi după aceea veţi vedea care este conţinutul. În momentul în care prezentăm public proiectul asumat de către minister pentru şedinţa de Guvern, veţi vedea detaliile şi voi răspunde la toate întrebările.

Orice proiect are o fundamentare, iar în fundamentare sunt incluse raţiunile pentru susţinerea lui. Aşadar le veţi vedea atunci”, a declarat Raluca Turcan la finalul dezbaterilor parlamentare privind bugetul ministerului de resort. …https://www.romaniatv.net/proiect-de-interzicere-a-cumularii-pensiei-cu-salariul-la-stat-raluca-turcan-va-fi-prezentat-zilele-urmatoare_5303473.html
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ