25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Proiect spectaculos la Galaţi. Clădirea Grădinii Botanice va avea o terasă verde de unde vor fi văzute trei regiuni istorice

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi va fi reabilitat în cadrul unui proiect în valoare de trei milioane de euro. Pe acoperişul clădirii, va fi amenajată şi o terasă verde, de unde gălăţenii pot admira întreaga frumuseţe a Grădinii Botanice, fluviul Dunărea, faleza, Brăila şi munţii Măcin.

Pe lângă noua seră de plante exotice, care se construieşte în acest moment la Grădina Botanică din Galaţi, autorităţile au pregătit o nouă investiţie, în cadrul unui proiect de peste trei milioane de euro.

În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean a fost aprobată o amplă investiţie de modernizare a sediului principal al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi „Răsvan Angheluţă”, unul dintre cele mai mari muzee din ţară.

Proiectul a fost depus deja pentru finanţare în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Investiţia presupune lucrări majore de modernizare a întregului sistem de încălzire, climatizare şi ventilare interioară, precum şi de refacere a instalaţiilor electrice.  „Mai mult, vom investi şi în sisteme de producere a energ

Citeste mai mult: adev.ro/r9nxs7

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here