24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Proiecte de 1,44 miliarde de lei prin Programul „Anghel Saligny” în județul Vaslui. Iată lista completă a investițiilor (TABEL)

- Advertisement -

CÂT AU CERUT ȘI CÂT AU PRIMIT... Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a dat publicității lista proiectelor din județul Vaslui care vor intra la finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. La nivelul județului Vaslui lista include 134 de proiecte de apa, canalizare și modernizări drumuri, valoarea totală a acestora fiind de 1,44 miliarde de lei. De menționat că fiecare unitate administrativ-teritorială din județul Vaslui a fost inclusă în acest proiect. Inițial, UAT-urile din județul Vaslui au avut 178 solicitări de finanțare, însă au fost aprobate 134, în valoare totală de 1.444.627.056,57 lei, reprezentând aproximativ 58% din cuantumul tuturor solicitărilor de finanțare. Iată lista completă a investițiilor.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Comuna Dranceni in ce constelație se află? Am uitat.. Nu avem primar…. nu avem nevoie de nimic…. chiar avem de toate, apă, canalizare, gaz, străzi foarte, foarte asfaltate. Ura, ura domnul primar. Peste doi ani iar vă alegem….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.