24 C
Vaslui
03-iul.-2022

Proiecte de peste 42 milioane euro, depuse de Primăria Galaţi în cadrul PNRR. Fostele cinematografe, pe listă

Primăria Galaţi a depus pentru finanţare în cadrul PNRR, 39 de proiecte ce vizează renovarea şi consolidarea unor foste cinematografe, a Palatului Simion Gheorghiu, a fostului centru de recoltare, precum şi a multor unităţi de învăţământ.

„Valoarea estimată a acestor prime proiecte este de peste 42 de milioane de euro şi urmează etapa de evaluare la autoritatea de management. În paralel vom derula toate procedurile necesare pentru ca atunci când vom obţine finanţări, lucrările să poată demara foarte repede. Continuăm astfel obiectivul de modernizarea şi dezvoltare a oraşului cu finanţare europeană”, a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul oraşului Galaţi.

Primăria continuă astfel amplul program de modernizarea unităţilor de învăţământ din oraş. Aproape 20 dintre proiecte fiind pentru renovări de grădiniţe şi şcoli.

De asemenea, un proiect vizează consolidarea şi eficientizarea clădirii emblematice a Palatului Simion Gheorghiu, din zona centrală a oraşului.

Alte trei proiecte presupun renovarea energetică a fostelor cinematografe „Ţiglina”, „Dacia” şi „Flacăra”.  În plus, imobilul fostului de centru de recoltare din Ţiglina – Str. Saturn 6A este vizat pentru înfiinţarea pe viitor a unei creşe.

Citeste mai mult: adev.ro/r9t787

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here