-4.4 C
Vaslui
09-feb.-2023

Promisiunea Guvernului Ciucă. Podul suspendat peste Dunăre va fi dat în circulaţie în decembrie 2022

- Advertisement -

Premierul Nicoale Ciucă a vizitat şantierul podului suspendat peste Dunăre, de la Brăila, cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii 30 de ani din România. Premierul a anunţat că obiectivul va fi dat în circulaţie în decembrie 2022.

Premierul Nicolae Ciucă a efectuat vineri, 15 aprilie, prima vizită la şantierul podului suspendat peste Dunăre, care este construit în proporţie de peste 60 la sută.

Prim-ministrul a primit asigurări de la constructor că, în luna decembrie, podul va fi dat în circulaţie.

„Am discutat toate elementele de detaliu şi data de finalizare. Este evident că, deşi ne aflăm în întârziere, proiectul trebuia predat anul trecut, în decembrie, avem garanţii în acest moment de la constructor şi beneficiar că se vor întreprinde toate demersurile şi se vor executa lucrările astfel încât în luna decembrie, anul acesta, podul să poată fi dat în circulaţie. Este un proiect cu care ne mândrim. Am stat de vorbă cu constructorii. Practic, prin această lucrare România face un pas înainte în ceea ce priveşte construcţia de poduri suspendate. Este singurul pod suspendat pe teritoriul ţării noastre. Noi avem datoria să putem să putem să asigurăm finanţarea, dumnealor să dezvolte lucrările. Este un aport al mai multor companii, din mai multe ţări. Ca atare, în decembrie vom da acest pod în circulaţie”, a declarat premierul Ciucă.

Citeste mai mult: adev.ro/radj1u

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.