spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Proprietara care a dat de gaze în curte, bună de plată: rămâne datoare la primărie cu 20.000 de euro

- Advertisement -

Femeia din Dolj care a săpat un puț și a dat de o pungă de gaze va trebui să plătească 20.000 de euro primăriei. Focul arde de sâmbătă, iar stingerea acestuia implică intervenția unei echipe de specialiști.

Alisa Florea, propietara locuinței, a precizat pentru Digi24 că a cerut ajutorul pompierilor, iar aceștia au venit și au izolat focul. De asemenea, ea spune că a fost defrișată zona.

Un reprezentant ISU a declarat că s-au luat măsuri de deviere a conductei de deversare într-un iaz artificial, astfel încât să fie limitat la minimum pericolul unui incendiu.

În plus, primarul din Dolj, Danil Robin, a precizat că au fost aduși specialiști de la Petrom și Garda de Mediu și s-a constatat că pericolul nu este unul mare.

Potrivit primarului, lucrările vor costa 20.000 de euro și vor fi achitate din bugetul primăriei. Ulteiror, suma de bani va fi recuperată de la proprietar, deoarece acesta nu avea autorizație pentru a săpa.

Bărbatul responsabil a forat un puț, dar la suprafață nu a țâșnit doar apă, ci și gaze. Oamenii s-au speriat și au cerut ajutor la 112. O dată la două ore la fața locului vine o echipă de pompieri și supraveghează zona. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/craiova/doljeanul-care-a-dat-de-gaze-bun-de-plata-ramane-2205273.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.