spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Proprietățile lui Charles în România. Ce planuri are noul rege al Marii Britanii. Transilvania rămâne locul de suflet

- Advertisement -

Noul rege al Marii Britanii va continua să fie interesat de România la fel ca înainte, consideră Eugen Vaida, președintele Fundației Prințului Charles. Suveranul are aici două proprietăți, la Viscri (Brașov) și în Valea Zălanului (Covasna).

Singurele două case ce sunt în proprietatea fundațiilor patronate de Alteța Sale Regale (ASR) sunt cea de la Viscri de la numărul 163 și cea de pe Valea Zălanului, administrată de contele Tibor Kalnoki. În rest, nu sunt alte case în proprietatea ASR. „Lui îi plac în primul rând oamenii”, spune Vaida, care își amintește cum, la o vizită prin Transilvania, Charles s-a prins la ceardaș cu un meșter.

Regina Elisabeta a murit joi, 8 septembrie 2022, iar Prințul Charles, unul dintre cei mai mari promotori ai Transilvaniei și ai României, a devenit Regele Charles al III-lea. Pe poarta casei din Viscri, județul Brașov, a Regelui Charles al III-lea a fost arborat un steag negru și a fost montată o plăcuță cu un mesaj de condoleanțe.

Eugen Vaida, președintele filialei din România a Fundației Prințului Charles, susține că interesul Regelui pentru România va rămâne constant, chiar dacă este posibil ca acesta să nu mai ajungă atât de des în Transilvania, unde va veni în cadrul unor vizite private…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/proprietatile-lui-charles-in-romania-ce-planuri-2203917.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.