spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Proscrisi la alegeri

- Advertisement -

Unul a plecat la masã si a închis din acest motiv sectia de votare. Alti patru au plecat acasã cu stampilele de vot. Unii nu au rãspuns la telefoanele de la Prefecturã. În total, 29 de presedinti si loctiitori ai sectiilor de votare de la alegerile trecute nu vor mai avea norocul de a primi 85 de lei pe zi pentru a se ocupa de alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

“Nu si-au dus la îndeplinire atributiile de presedinti si loctiitori ai sectiilor de votare si ne vom asigura cã nu vor mai ocupa aceste pozitii, în ciuda oricãror presiuni”, a spus prefectul Andrei Puicã, ieri, în cadrul unei conferinte de presã axate în principal pe organizarea alegerilor.

Dacã presedintii si loctiitorii vor primi câte 85 de lei pe zi, membrii sectiilor de votare vor fi retribuiti cu câte 65 de lei, a prezivat subprefectul Mircea Gologan.

Bugetul alocat la nivelul judetului pentru organizarea alegerilor este de 2.786 mii lei. Numãrul alegãtorilor vasluieni este de 371.020, din datele Directiei Judetene de Statisticã, iar numãrul sectiilor de votare a fost stabilit la 515, cu posibilitatea înfiintãrii unei noi sectii în localitatea Satu Nou din comuna Muntenii de Sus. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.