Prostia costã: Adriana Ursu de la Reiser si-a dat demisia, s-a rãzgândit, dar acum va trebui sã dea concurs din nou!

FÃRÃ ÎNTOARCERE... Adriana Ursu, este în preaviz, dupã ce si-a despus demisia! Cererea de retragere a demisiei se va discuta în Consiliul de Administratie abia la sfârsitul sãptãmânii!

GHINION… Lacrimi amare varsã acum inginera Adriana Ursu, care pe 10 ianaurie si-a înaintat demisia din functia de manager, Consiliului de Administratie (CA) al firmei Reiser Ldp. Dupã ce s-a „trezit” si a realizat ce pierde, inginera Ursu a vrut sã-si retragã demisia dar, fiind înregistratã, n-a mai putut. Acum ea se aflã în preaviz timp de 45 de zile, dar astãzi, la SC Reiser are loc o a doua sedintã a CA, care va lua în discutie cererea de retragere a demisiei dar, conform legii, ea fiind în preaviz va putea fi reangajatã în urma unui alt concurs… Oamenii din Reiser sunt convinsi cã între PSD si PNL se poartã negocieri pentru ca Adriana Ursu sã revinã pe post si promit cã nu vor mai accepta sã lucreze cu ea. Situatia la Reiser este foarte încordatã.

Se spune în popor cã dacã „Dumnezeu vrea sã te piardã, mai întâi îti ia mintile”. Exemplul elocvent este cel al managerei Adriana Ursu, de la SC Reiser Ldp, firma CLM Bârlad, care si-a dat demisia, apoi a fãcut o cerere de revocare a acesteia! Dupã ce luni la orele 12.00 a demisonat, în mai putin de trei ore a solicitat sã-i fie anulatã cererea! Aceasta si-a înaintat cererea de demisie cãtre Consiliul de Administratie (CA) al SC Reiser, al cãrui presedinte este liberalul Daniel Buzamãt. Dupã ce a apãrut în presa localã informatia cã a demisionat, Adriana Ursu a avut un moment de „revelatie” dupã o discutie cu cineva din PSD, persoanã importantã, nu spunem cine si a vrut sã anuleze cererea de demisie. Dar, fiind înregistratã la CA, nu a putut sã o ia înapoi asa cã a depus încã o cerere cãtre CA prin care cere revocarea demisiei depuse! Motivul retragerii este urmãtorul: „Revin asupra cererii de demisie depusã astãzi ( luni – n.r.) la ora 12.00. Am intentionat sã candidez la un post incompatibil cu functia de director de mandat al SC Reise Ldp.”, a scris Adriana Ursu, nespecificând cam la ce „post” a vrut ea sã candideze! În aceeasi searã, pe 10 februarie, s-a întrunit CA al firmei Reiser, format din: presedinte – Daniel Buzamãt (PNL), membri – Constantin Starodub (PSD), Cãtãlina Bolgar (PNL) Florin Ghenghea (PSD) si Mihai Bozianu (PNL), care au luat act de demisia Adrianei Ursu care, de ieri, 12 februarie, este în preaviz! Numai cã Adriana Ursu, care s-a jucat de zeci de ori de-a demisia, dacã nu i se îndeplineau ordinele, ea impunând un stil de muncã înjositor prin felul în care se comporta cu angajatii, nu acceptã sub nicio formã cã, asa cum scrie la lege, dacã se revine asupra demisiei, ea va trebui sã fie reangajatã.

„Noi vom face o altã sedintã, care va avea loc mâine (astãzi – n.r.) unde vom lua act si de cererea de revocare a demisiei sale. Timp de 45 de zile, cât doamna manager este în preaviz, noi vom analiza si vom decide dacã vom accepta sau nu retragerea cererii de demisie. Trebuie sã vedem si ce spune legea”, a mentionat Daniel Buzamãt, presedintele CA al SC Reiser Ldp Bârlad.

Cert este cã salariatii SC Reiser au declarat reporterilor nostri cã dacã inginera Adriana Ursu va reveni la conducerea firmei, ei vor refuza sã mai lucreze cu ea si pregãtesc un memoriu pe care îl vor înainta Consiliului de Adminsitratie spre analizã.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ