Protest în Piața Civică din Vaslui, cu vuvuzele și scandări: “Ieșiți din casă, dacă vă pasă” (FOTO/VIDEO)

Mai mulți tineri din Vaslui protestează, în aceste momente, în Piața Civică împotriva restricțiilor impuse de autorități. Aceștia au mărșăluit pe traseul Centru-Independenței-LMK-Primărie-BCR-Centru, scandând <Libertate!>, “Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, “Demisia!”, “Rușine”. La fața locului sunt prezenți mai mulți jandarmi și polițiști, care supraveghează întregul protest. Acțiunea a fost anunțată și pe rețelele de socializare sub îndemnul “Vasluiul se ridică!”: “A venit momentul să ne alăturăm și noi protestelor. Mai bine mai târziu decât niciodată”, se arată în descrierea evenimentului. Nemulțumirile protestatarilor vizează măsurilor privind purtatul măștii, reducerea orelor în care se poate circula pe străzi și închiderea restaurantelor. Vasluiul se află în scenariul galben, nefiind vizat de măsurile privind închiderea restaurantelor sau interdicția de circulație după ora 20:00.
13 COMENTARII

  1. HA, ha, ha! Protestatari!? Toată spuma „educată” a orașului a ieșit la protest! Văd indivizi de la bloc 32, de pe strada Racova, strada Călugăreni și câțiva din Rediu! Întradevăr, cei mai „competenți” în situații de protest! Ăștia știu tot despre Covid-19, despre pandemie, etc! Vorba aia, la coadă la ajutorul social și la alimentele de la primărie ce să facă și ei, discută despre pandemia mondială, despre viruși, despre Terapia intensivă, despre medicină, despre „conspirații” etc!!! Ăștia ne reprezintă! Aș dori să-i văd pe toți la ATI cu masca de oxigen pe figură! Asta le doresc!

  2. Ce stiu ragaliile astea de pandemie? Blezatu a dat ordin la primarii psd din apropierea Vasluiului sa aduca asistati sociali sa strige ,,LIBERTATE”.Daca va uitati cu atentie sunt scursurile societatii. Jandarmeria sai legitimeze si in momentul in care unul din ei sau vreun membru din familia lor au covid sa nu fie tratati sa vada pe pielea lor ce inseamna pandemie. Guvernul ar trebui sa inchida robinetu cu bani pt. ajutoare si sa deschida santiere in toata tara si atunci sa vedem daca dupa o zi de munca mai iesi seara pe strada sa urli ca nebunu.

    • ESTI oleaca prost.. informat, macar.. mai vezi fotografiile inca o data dar probabil rezistentii astia din Vaslui , asa zisii rezistenti, multi bugetari, de altfel au stat si s au uitat la serialul turcesc…

  3. I-am văzut și eu pe mulți îi cunosc, unii sparg semințe la bloc 32, alții în secu la Scorpion, unii pe Calugareni… Alții în Piață Traian, iar cei de top așteaptă mașina cu mancarea de la primărie la casele sociale din rediu(deși sunt buni de munca) despre ce vorbim oameni buni. Au venit hoți, cerșetorii acasă, ia scos Buzatu în strada, pentru un pui,, cei de la pușcași dacă îi cautatu maine îi găsiți în crasma, la fel și cei ce au venit de la Poienesti și Teisoru… P. S pana și Mosailov a fost mai deștept și nu a participat 😂

  4. Hai că reușim să ajungem și noi ca județ la roșu! Ce,numai politic să fim județ roșu, să fim în frunte și la numărul de îmbolnăviri și de morți! Hai că se poate, nu vă lăsați! Elitele județului…ce nu va ajunge?

  5. Ai de plm, ce protestatari! Cei mai mulți habar nu au ce cauta acolo! Lipsa de școală, de educație i-a adus aici pe toți și nu este decât vina Statului Roman. Aceasta adunare este rezultatul lipsei reformei în educație, falimentul învățământului romanesc. Păcat de acest segment al populației, buni de munca și totuși prosti gramada.

  6. Te apuca mila când ai vezi. Nici nu ai cum sa le explici, nu pot înțelege. Ne despart un munte de experiente de viata. Libertate!? Ce știu ei despre Ceaușescu, despre comunism, despre libertate?

LĂSAȚI UN MESAJ