Protest inedit în Glasgow. Patronii de baruri au aruncat în mijlocul orașului toate rezervele de gheață

Berlinul merge la culcare mai devreme. Toate barurile, restaurantele și magazinele se vor închide la ora 23, ora locală. E noua măsură impusă de autorități pentru a împiedica agravarea pandemiei. Cei mai nemulțumiți sunt tinerii pentru care viața de noapte va deveni cel mult viața de seară. În Scoția măsurile sunt chiar mai stricte. Barurile din Glasgow și Edinburgh s-au închis de tot de vineri timp de 16 zile.

.

Alex voia să sărbătorească împlinirea a 20 de ani în oraș alături de prieteni. Acum petrecerea s-a rezumat la o urare în mijlocul străzii. Orice ieșire în localurile din Berlin trebuie să se încheie până la ora 11 seara.

E enervant, da. E o prostie, da, mai ales pentru oamenii în situația prietenului meu care nu mai poate să sărbătorească. Dar cred că e justificat, mai ales aici în Piața Rosenthaler unde vedem deseori tineri care nu dau nicio importanță regulilor sanitare.

Normal că ne pare rău, mai ales că urmează vacanța. Dar asta e situația și trebuie să ne adaptăm….https://www.digi24.ro/stiri/externe/protest-inedit-in-glasgow-patronii-de-baruri-au-aruncat-in-mijlocul-orasului-toate-rezervele-de-gheata-1382481
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ