spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Protest la Penitenciarul Vaslui

- Advertisement -

GREVĂ… Astăzi, angajații Penitenciarului Vaslui, membri ai Sindicatului Megas au refuzat intrarea în serviciu, pentru o perioadă de două ore, ca reacție la măsurile de austeritate anunțate de către guvernanți. Modificările fac referire la salarizare, modificări în organigrama penitenciarelor, tăierea voucherelor de vacanță sau modificările la pensiile militare. Protestele vor continua și în zilele următoare cu pichetarea sediilor PNL și PSD urmate de blocarea activității din penitenciare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Uite la trântorii ăștia 😂😂 salariul lor cu toate sporurile e mult mai mare ca al unui gardian din Franța sau Italia . Dați-vă demisia dacă nu vă convine paraziților

  2. propuneti eliberarea detinutilor cu pina la 5 ani , cum a facut Ceausescu in jurul anilor 1980 si!!!!!! a facut ecaonomie si la bugetul statului si a mai usuret si munca celor care i i pazeau . Acum ?care dintre angajati le convine ramane care nu sa si schimbe locul de munca. Prin anii ,92–- pina se pare ,98 militari si preotii nu aveau sindicat/ nu faceu politica.
    Pai daca nu PSD, nu PNL atunci sa o facem ca la turci .. ar fi excelent .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.