spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

VIDEO | Protest spontan în finanțele vasluiene (FOTO)

- Advertisement -

ULTIMA ORĂ… Încă de la primele ore ale dimineții, angajații ANAF Vaslui au decis să întrerupă lucrul, ca răspuns la anunțatele măsuri de austeritate propuse de ministrul de Finanțe. În plus, protestele vin ca urmare a tăierilor salariale anunțate de guvernanți. În cazul în care proiectul de ordonanță va fi adoptat, veniturile angajaților vor scădea cu aproximativ 700 de lei lunar. Proiectul de ordonanță prevede și desființarea posturilor vacante din administrație, scăderea numărului de șefi, tăierea voucherelor de vacanță pentru bugetarii cu venituri brute peste 10.000 de lei lunar și alte reduceri de costuri. În plus, la Vaslui, cei aproximativ 50 de angajați care au participat la greva spontană cer același salarii ca cele ale colegilor din alte județe. “Este o grevă spontană datorată nemulțumirii oamenilor privind egalizarea salariilor. Adică, sunt județe în care angajații din Finanțe au salarii mai mari ce cei din județul Vaslui chiar dacă lucrează pe aceeași funcție ca și ceilalți. În plus, ordonanța privind micșorarea cheltuielilor i-au determinat pe oameni să protesteze”, spune Valică Berescu, președintele Sindicatului Finanțelor Publice Vaslui.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. FInantele Vaslui! Eu am avut o amenda de 200 lei si mi-au blocat cardul ca sa nu mai pot efectua plati! Erau in stare sa-mi blocheze si cacatul in cur! Si interlopii cu amenzi de milioane de lei noi, nu patesc numic! Le e frica la cacati sa mearga sa le ia banii! La un amarat ca mine au tabarat, dar la smecheri nu au voie ca le tremura cacatul in cur! Si mai vor bani la salariile lor deja nesimtite? Celui caruia nu-i convine, sa plece! Afara din birouri, la munca de jos, cum muncim toti parlitii din Vaslui! Nesimtiti! Huooooo!

 2. Rușine! Nesimțirea este cat casa! Aveți salarii enorme și faceți greva? De unde sa va dea la toți ? De la privați, nu i așa? La salariile voastre faceți greva că vi se iau bonurile de masa? Nu aveți pic de bun simt! Poftiți în privat căpușelor și lucrați pe salariul minim! Rușine!

 3. In ultimele 72 ore, serverul ANAF a fost indisponibil timp de 43.8 ore
  In intervalul ramas (apx 28.2h), FGO a reusit depunerea a 97.8% din e-Facturi

  INCOMPETENTI. Nu ies in strada cand contribuabilii sunt purtati de la ghiseu la ghiseu.

  Daca te uiti la sistemul ala de tichete, la toate birourile scrie OCUPAT – e degeaba. Ghiseele sunt goale, oricum.

  Mai lucrati la atitudine, stimabililor, si ar trebui sa ramaneti mai putini si mai cautatai EVAZIUNEA! In piata cand ati facut niste controale serioase ?!

 4. Supărare mare!! Cei cu salarii mai mari de 100 de milioane rămân fără vouchere de vacanța! Vai!! Mare ti e grădina Doamne!! Oare cât de porci puteți sa fiți? Vedea v as șomeri drogurilor!

 5. Sărăcuții!! Nu va mai ajung șpăgile? Nu va mai ajung zilele libere și punțile? Nu va mai ajung sporurile?Nu va mai place ca toată ziua tăiați frunze la câini? Lăsați prostiile cu greva și dați va demisia!

 6. Suntem duși cu capu! România e cu un picior in groapa pt ca retardatii din parlament au cheltuit și banii pe care nu i au, iar dementii ăștia de la ANAF s au trezit sa facă greva. La cât de mult muncesc și cât de serioși sunt eu i as da afara pe toți. Da nu va e rusine nesimțiților?! Încercați câteva zile sa lucrați in privat și o sa va piară cheful de proteste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.