Protest urmat de grevă japoneză, anunțat și de ambulanțieri: care sunt revendicările

Federația Națională Sindicală Ambulanța anunță un protest pentru ziua de miercuri, între orele 10.00 și 12.00, cu pichetarea Guvernului, iar de joi declanșarea grevei japoneze. În principal, ambulanțierii cer suplimentarea cu personal și bani pentru salatii și cheltuieli, scrie Mediafax.

Miercuri începând cu ora 10.00 până ora 12.00, se va desfășura un protest național organizat de Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România, susținută de organizațiile sindicale județene membre din toate Serviciile Publice de Ambulanță.

Protestul se va desfășura în toate sediile centrale din serviciile de ambulanță județene, iar în București în Piața Victoriei, ca obiectiv pichetarea Guvernului, unde va fi prezent un grup de 80 de protestatari, grup format din reprezentanții sindicali ai organizațiilor sindicale din toate Serviciile Publice de Ambulanţă din România.

Conducerea FNSAR a înaintat solicitare în scris premierului de a stabili în regim de urgență întâlnirea cu conducerea FNSAR, întâlnire promisă de Ludovic Orban, anunță sindicaliștii. … https://www.stiripesurse.ro/protest-urmat-de-greva-japoneza-anuntat-si-de-ambulantieri-care-sunt-revendicarile_1523104.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ