Proteste agresive în toată Europa! Sute de oameni au ieşit pe străzi nemulţumiţi de faptul că au fost obligaţi să stea în case

Proteste de amploare în toată Europa după două luni de izolare. Sute de oameni au ieșit pe străzi nemulțumiți de faptul că au fost obligați să stea în case. Cei mai mulți dintre protestari au refuzat să poarte măști de protecție, supărați pe măsurile impuse de autorități.

În România, sute de protestatari s-au adunat în Piaţa Victoriei cerându-şi libertatea, fiind revoltaţi de măsurile impuse de autorităţi pe tot parcursul pandemiei.

Aceştia sunt nemulţumiţi că România a fost în stare de urgenţă 60 de zile, că au fost obligaţi să stea acasă şi le-au fost anulate drepturi.

Nici celelalte ţări din Europa nu s-au lăsat mai prejos astfel că oamenii au protestat oameni şi în Marea Britanie, Germania, Franţa şi Polonia.

Poliţia din Londra a operat sâmbătă arestări pentru încălcarea deliberată a regulilor de distanţare socială în cadrul unui protest împotriva restricţiilor, în primul weekend după ce premierul Boris Johnson a anunţat o uşoară relaxare a lockdown-ului în Anglia, a relatat Reuters. …https://www.romaniatv.net/proteste-agresive-in-toata-europa-sute-de-oameni-au-iesit-pe-strazi-nemultumiti-de-faptul-ca-au-fost-obligati-sa-stea-in-case_521886.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ