Proxenet din Gherghești, prins la Bârlad după un filaj ca la carte!

L-AU UMFLAT!… În cadrul activităților operative desfășurate în cursul zilei de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Bărbatul habar nu avea că este filat de polițiști, așa că se plimba cu mașina nestingherit prin Bârlad. A fost luat „ca din oală” exact când se pregătea să urce în ea!

Bârlădenii aflați ieri pe stradă în zona Stadion, au asistat la o acțiune a poliției Bârlad, executată ca-n filmele cu …polițiști. Un individ condamnat pentru proxenetism a fost prins ieri de oamenii legii, care l-au filat câteva ore bune. Bărbatul, cu domiciliul în comuna Gherghești, a fost lăsat să facă câteva cumpărături pentru aprovizionare în zona Stadion și, când a vrut să se urce în mașină, l-au reținut și l-au transportat cu „duba” direct în Penitenciarul Vaslui. „Ieri, 17 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad, sprijiniți de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au căutat și depistat, pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în comuna Gherghești, județul Vaslui. Pe numele acestuia, în data de 17 februarie a.c., Judecătoria Podul Turcului (județul Bacău) a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”proxenetism”. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
1 COMENTARIU

  1. Bine ei puteau sa-l salte de-acasa sa sparga poarta de spini dar e mai frumos in oras, in centru, ca in filme, impact emotional, militia nu doarme. Asa e ordinul, sirene, hau hau… Aveti grija sa nu faceti ca engleji de la SAS (care i-ati copiat) cand au impuscat un tanar pe care l-au confundat cu un vecin terorist. L-au urmarit, l-au lasat sa se urce in tren si l-au impuscat in cap, fara somatie. The police, nu doarme am prins teroristul cand voia sa scoata bomb… oanele. 🙂 Oricum din cate vad numai gainari prindeti… pe ala de-a furat 11 milioane nu l-ati gasit acasa :))

LĂSAȚI UN MESAJ