spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Proxeneta care forta adolescentele sa se prostitueze, 11 ani de inchisoare

- Advertisement -

* Tribunalul Bacau a dat condamnarile in cazul celei mai vechi proxenete din Bacau si al fiilor ei care au sechestrat si exploatat sexual mai multe tinere din judetul Bacau, printre care unele minore si cu dizabilitati.

Maria U., cunoscuta in lumea interlopa ca “Marina”, a fost condamnata la 11 ani de inchisoare, pentru constituire si aderare la un grup infractional organizat, trafic de persoane si de minori. Pentru aceleasi infractiuni, doi dintre fiii ei au primit pedepse de câte 7 ani si 4 luni închisoare. Instanta a mentinut starea de arest in cazul Marinei si al unuia dintre fii, cel de-al doilea aflându-se sub control judiciar.

Din aceste pedepse vor fi scazute perioadele de arest preventiv, de la 30.01.2014 la zi pentru Marina si unul dintre fii, si de doua luni jumatate pentru al doilea traficant. Sentinta de condamnare prevede si confiscarea de la inculpati a sumelor câstigate de pe urma fetelor exploatate sexual, circa 88.000 lei. Instanta a admis, in acelasi timp, despagubiri morale pentru victimele proxenetilor, in suma totala de 17.000 euro si 5.000 lei. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Batute si infometate in bordelul din centrul orasului

La inceputul anului trecut, Marina si doi dintre fiii ei au ajuns in arest dupa ce mai multe tinere au povestit despre ororile prin care au trecut in bordelul aflat chiar in centrul Bacaului. De altfel, Marina si alti doi fii au mai fost cercetati în mai multe dosare penale si condamnati pentru trafic de persoane, printre care si minore, si proxenetism, unele din pedepse fiind deja executate. Procurorii spun ca victime au cazut mai ales fetele sarace de la tara, din familii dezorganizate, vulnerabile si fara scoala.
– See more at: http://www.desteptarea.ro/proxeneta-care-forta-adolescentele-sa-se-prostitueze-11-ani-de-inchisoare/#sthash.z7WkmWxU.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.