spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Proxenetii care au ademenit o minorã cu droguri si au exploatat-o sexual, ar vrea sã facã Sãrbãtorile în familie! Nu le-a mers!

- Advertisement -

TUPEU…Chiar dacã s-a dovedit un proxenet cu minte diabolicã, Ovidiu Andrei Arsene nu a renuntat la ideea de a scãpa de arestul preventiv. Ieri, tânãrul vasluian a încercat, din nou, sã scãpe de mãsura privativã de libertate, dar magistratii nu au fost de acord. În plus, i-au luat si 400 de lei, cheltuieli de judecatã. La finalul sedintei de judecatã, instanta a hotãrât prelungirea mandatului de arestare cu încã 30 de zile. De acelasi tratament a avut parte si Cristian Epure, complicele acestuia. Cei doi au fost acuzati cã au obligat o minorã de 13 ani sã se prostitueze si, pentru ca afacerea lor sã se bucure de succes, oferea minorei droguri de risc si mare risc.

Arestat preventiv dupã ce a fost gãsit vinovat de proxenetism si trafic de minori, vasluianul Ovidiu Andrei Arsene face o nouã încercare de a scãpa de mãsura privativã de libertate. Judecãtorii Curtii de Apel Iasi au luat act de cererea formulatã, dar au respins-o, ca nefondatã. În plus, i-au luat contestatarului si 400 de lei din buzunar, cheltuieli de judecatã. De asemenea, complicele tânãrului, Cristian Angelicã Epure, a avut parte de acelasi tratament din partea magistratilor. Potrivit anchetatorilor, cei doi au exploatat sexual o minorã de 13 ani si i-au oferit, pentru consum, în repetate rânduri, canabis si cocainã. De asemenea, la perchezitiile domiciliare, politistii au descoperit droguri dar si o armã cu aer comprimat, un pistol tip revolver cu munitia aferentã, dar si o sumã de bani. «Constatã legalitatea si temeinicia mãsurii arestãrii preventive în baza cãreia a fost emis mandatul de arestare preventivã fatã de inculpatul Arsene Ovidiu Andrei, în prezent aflat în Penitenciarul Vaslui, pentru sãvârsirea infractiunilor de trafic de minori, proxenetism si viol. Mentine mãsura arestãrii preventive fatã de inculpatul Arsene Ovidiu Andrei. Legalitatea si temeinicia mãsurii preventive urmeazã a fi verificatã în cursul procedurii de camerã preliminarã, periodic, înainte de expirarea termenului de 30 de zile. Mãsura se va comunica administratiei locului de detentie: Penitenciarul Vaslui, care are obligatia de a o aduce la cunostintã inculpatului. Respinge, ca neîntemeiatã, cererea formulatã de inculpatul Arsene Ovidiu Andrei privind înlocuirea mãsurii arestãrii preventive cu mãsura preventivã a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, se aratã în decizia instantei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.