PRUDENTÃ ÎN AMBELE TABERE

PRECAUTI… Mai sunt doar câteva zile pânã la meciul tur din play off-ul Europa League, iar cele douã tabere analizeazã confruntarea. Vasluienii sunt constienti cã pleacã cu sansa a doua, în timp ce intalienii sunt precauti cu echipa care sezonul trecut fãcea 2-2 si 0-0 cu Lazio Roma.

O delegatie a echipei Internazionale Milano a fost prezentã la Bistrita, pentru a-i spiona pe vasluieni. Directorul sportiv al italienilor, Piero Ausilio, l-a informat pe antrenorul Andrea Stramaccioni despre jocul “galben-verzilor”. “Suntem foarte concentrati si stim cã Vaslui este un adversar dificil. Anul trecut a eliminat-o pe Lazio, în acest an a jucat în preliminariile Ligii Campionilor. Nu este un adversar care poate fi subestimat”, a spus Stramaccioni. Omologul sãu de pe banca Vasluiului este sigur cã echipa sa nu se va face de râs în dubla cu Inter: „Cu Interul pornim cu sansa a doua, dar ne vom juca sansa. Nu ne vom da bãtuti, vom face o figurã frumoasã, asa cum am fãcut si cu Fenerbahce.”

Unul dintre cei mai experimentati fotbalisti ai Vasluiului, Dani Coman, nu are teamã de adversarii de joi: „Nu îmi e teamã de nimeni. În cariera mea am jucat împotriva multor jucãtori mari. Va fi o „dublã” frumoasã cu Inter, o întâlnire din care avem ce învãta.”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ