spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

PS Ignatie în mijlocul copiilor din Tabãra „Copilãrie si credintã” de la Fundu Vãii!

- Advertisement -

BUCURIE…Preasfintitul Pãrinte Ignatie, Episcopul Husilor, s-a întâlnit, la finalul sãptãmânii trecute, cu copiii si tinerii participanti la tabãra ruralã „Copilãrie si credintã” desfãsuratã în perioada 2-5 august 2022, în localitatea Fundu Vãii, Protopopiatul Bârlad.

120 de copii si tineri din satele Orgoiesti, Cãpusneni si Fundu Vãii s-au bucurat, timp de patru zile, de programul de tabãrã dedicat special pentru ei.  Au avut parte de ateliere tematice si de activitãti educative non-formale, sustinute de voluntarii Asociatiei „JoyCamps Romania”, precum: comunicare, prim-ajutor, orientare si supravietuire în naturã, magic-hands, tir cu arcul, spiritualitate, drumetie, muzicã, dans, vânãtoare de comori, foc de tabãrã, si multe alte programe surprizã. Pe lângã acestea, copiii au participat zilnic la rugãciunile de dimineatã si de searã, iar tabãra s-a încheiat cu Sfânta Liturghie, la care toti copiii s-au împãrtãsit cu Trupul si Sângele Mântuitorului Iisus Hristos. Tabãra de la Fundu Vãii este a 8-a din cele 12 tabere organizate de Episcopia Husilor, în parteneriat cu Asociatia „JoyCamps Romania”, în perioada 16 iunie – 3 septembrie 2022. Anul acesta  se desfãsoarã a IV-a editie a proiectului de tabere rurale pentru copii si tineri „Copilãrie si credintã”. Pe tot parcursul verii, Episcopia Husilor este prezentã, prin cele 12 tabere organizate, în 23 de comunitãti rurale. Pânã în prezent, aproximativ 1.000 de copii si tineri din diferite comunitãti rurale ale judetului Vaslui, au beneficiat de acest program.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

    • Gestul de implicare al voluntarilor este demn de toată admirația.

      Să nu lăsăm un clovn îmbrăcat în negru și cu icoane mari de aur la gât să umbrească aceste acte caritabile. S-a băgat în seamă și el alături de protopopi pentru publicitate și manipulare a copiilor. Lasă-i cu ale lor.

      Frumoasă este însă munca acestor voluntari. Felicitări și laude tuturor voluntarilor din lume care iau din timpul lor, oferind altora, fără a aștepta profituri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.