spot_imgspot_img
spot_img
-0.7 C
Vaslui
08-dec.-2023

PSD mai pățește o rușine! După ce au rămas fără lumină și gaz, iată că vor fi evacuați și din spațiu

- Advertisement -

DE RÂSUL CURCILOR… PSD Vaslui chiar a rămas pe drojdie, după ce Buzatu a “curățat” cu portbagajul tot cash-ul din județ. După ce vinerea trecută au rămas fără lumină și gaz la sediul județean al partidului, iată că astăzi aceștia vor fi evacuați din spațiul de lângă Consiliul Județean, unde funcționează Organizația Municipală a PSD Vaslui, pentru că nu au plătit chiria de șase luni. Acest spațiu aparține Goscomului, o societate aflată în subordinea Primăriei Vaslui. Până nu de mult, oamenii lui Buzatu plăteau o chirie lunară modică, dar de anul trecut aceștia au fost aduși la adevăr și au fost puși să plătească o chirie, hai să-i spunem cât de cât normală, dar nu la valoarea de piață. În jur de 2.500 de lei lunar este suma pe care acum pesediștii trebuie să o plătească, numai că s-a strâns o sumă restantă destul de mare, de peste 16.000 de lei. Se poate spune că, după arestarea lui Buzatu, organizația de partid e în colaps. În timp ce primarii și parlamentarii PSD ai Vasluiului fac chermeze în fiecare săptămână la crâșmele de lux din județ, la partid bate vântul în caserie. Pesediștii vasluieni nu au 2.500 de lei lunar să plătească chiria la partid, dar aliniază în parcare la PSD bolizi care consumă pe zi carburant, taman cât chiria de pe spațiu într-o lună. Dar probabil că este o strategie social – democrată, să-ți arăți opulența, dar să strigi în gura mare că ești sărac și nu ai bani de chirie. Și Buzatu poza într-un om sărac, care vindea cireșe și porci pentru a-și câștiga existența, dar în realitate umfla milionul cât ai zice… pește.

PSD Vaslui nu mai are bani, după ce fostul lider al acestei formațiuni politice a fost prins cu un portbagaj plin cu bani. Pe data de 8 noiembrie 2023, la sediul partidului a venit o notificare de la Goscom Vaslui prin care li se atrage atenția celor responsabili din partid că au de achitat o chirie restantă de peste 16.000 de lei, la spațiul închiriat din strada Hagi Chiriac, bl 79, sc.B, cam cât lua Buzatu salariu într-o lună de la CJ. Suma reprezenta contravaloarea chiriei pe șase luni, din mai 2023, până în octombrie 2023. În acea notificare, semnată de directorul de la Goscom Vaslui, li se atrage atenția că dacă nu vor plăti datoria restantă până la 15 noiembrie 2023, contractul va fi reziliat, iar societatea din subordinea Consiliului Local Vaslui își rezervă dreptul să acționeze în instanță PSD-ul pentru recuperarea creanței.

PSD Vaslui va fi evacuat din spațiu, Benea spune la televiziunile naționale că presa locală exagerează

Tot în această notificare, Organizația Municipală PSD mai este anunțată că astăzi, 20 noiembrie 2023, ora 10.00, sediul va fi preluat înapoi de proprietar, iar partidul este somat să predea spațiul. Președintele Organizației Municipale Vaslui este Vali Caragață, complicele lui Buzatu în afacerea de la drumul strategic, de unde fostul președinte a încasat o șpagă babană de 1,25 milioane de lei, care l-a băgat direct în pușcărie. Vali Caragață, la acest proiect, este manager, iar la Consiliul Județean îndeplinește funcția de administrator public. Reporterii Vremea Nouă i-au solicitat un răspuns acestuia, însă până la închiderea ediției nu a trimis niciun punct de vedere cu privire la evacuare. Subiectul acestei notificări a fost discutat în ședința de vineri de la centrul de Afaceri, în prezența președintelui interimar Dragoș Benea, a parlamentarilor PSD, dar și a unor primari, secretari de stat sau consilieri județeni, ori locali, însă după cum se vede nu s-a luat nicio decizie. Se pare că prioritate au avut facturile de la utilități, de la sediul județean al partidului, cel situat pe b-dul Ștefan cel Mare, unde s-au dus cu banii cash și au achitat o datorie de 22.000 de lei. Într-o declarație la Realitatea Tv, președintele interimar Benea spunea despre neplata facturilor la utilități că nu este un capăt de țără, ci doar o exagerare a presei locale. Iată că la mai puțin de 24 de ore de la acea declarație, apare o altă bombă în curtea europarlamentarului: evacuarea din spațiu a Organizației Municipale PSD Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. si sediul partidei romilor tot…. PSD a negociat chiria .. si o plateste .
  De ce Daniel Vasile reprezentantul Partidei, cind Buzatu a fost saltat a plecat si el se pare definitiv…. au avut relatii amoroase sau banoase…
  Sediu partidei este neutilizat de 3 ani . acolo mai au doar intilniri amoroase ,,, liderii cu….
  Bravo vremea noua cu informatiile scrise

 2. Daa,
  Sa plateasca nasu’ mare, Solomon, cu finu’ Popica, ca la case mari. Și Stativa, ca de-aia sunt la Parlament.
  La shaorme, înainte, la chirii, înapoi!
  Baa, cu alde’ lideri ca ăștia, care nu au luat un vot în viata lor decât pe liste, nu numai ca scade PSD la Vaslui, ci se desființează cu totul! Baa, ăștia, Solomon și Popica nu iau nici 50 de voturi dacă ar fi alegeri în tara mâine.
  Mitica ii înjură cu nesaț! Cu toate ca am senzația ca nu-l mai interesează după ce a fost trădat de București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.