spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

PSD Vaslui dă KO fotbalului juvenil

- Advertisement -
DORINȚĂ… Grupul consilierilor locali PSD Vaslui vrea înființarea unei secții de kickboxing în cadrul Clubului Sportiv Municipal Vaslui.

O nouă ramură sportivă la CSM Vaslui

PROPUNERE… Veste bună pentru luptătorii vasluieni. Grupul consilierilor locali ai PSD Vaslui a inițiat un proiect prin care propune înființarea unei secții de kickboxing în cadrul Clubului Sportiv Municipal Vaslui. Propunerea va fi analizată în următoarea ședință a Consiliului Local Vaslui.

PSD Vaslui dă knock-out fotbalului juvenil și pune pe lista priorităților înființarea unei secții de kickboxing în cadrul CSM Vaslui. Așteptăm cu mare interes, la fel ca sutele de copii practicanți ai fotbalului din oraș, propunerea grupului consilierilor PSD și pentru înființarea grupelor de copii și juniori din cadrul secției de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Vaslui. Nu de alta, dar ar fi păcat ca micii fotbaliști vasluieni care aduc cupe, medalii și diplome pentru Vaslui să plece, așa cum au făcut-o deja mulți, la alte cluburi din țară. “Grupul consilierilor locali ai PSD Vaslui a depus un proiect de hotărâre privind înființarea unei secții de kickboxing în cadrul Clubului Sportiv Municipal Vaslui. Faptul că, pe de o parte, Vasluiul are foarte mulți sportivi amatori și de performanță în această disciplină și că, pe de altă parte, interesul publicului pentru fenomenul kickboxing a crescut vertiginos, ne face să considerăm că dezvoltarea unei secții de profil, cu sprijinul municipalității, va fi de bun augur pentru imaginea orașului nostru. Ținând cont de multitudinea competițiilor sportive naționale și internaționale, precum și de potențialul luptătorilor vasluieni, încununat de un palmares pe măsură, putem afirma cu toată încrederea că, pe viitor, toți acești sportivi pot deveni ambasadori ai municipiului nostru în lume! Demersul nostru a venit în sprijinul solicitărilor unui număr de persoane, practicante a acestui frumos sport, care își doresc ca municipiul Vaslui să investească în kickboxing!”, se arată într-un mesaj al grupului consilierilor locali PSD Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.