spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

PSD Vaslui l-a scos pe „motanul” Lucicã sã prindã „soareci” de Dragobete

- Advertisement -

IN LOVE… Lucian Braniste a iesit pentru prima datã în public împreunã cu noii sãi colegi. Este vorba despre cei de la Partidul Social Democrat care l-au cooptat în echipa lor pentru alegerile locale. La trei zile dupã ce presedintele Organizatiei Judene a PSD Vaslui, Adrian Solomon, l-a dat pe viceprimarul liberal un posibil candidat al partidului pentru functia de primar al municipiului Vaslui, Braniste a simtit nevoia sã arate credintã social-democratilor, participând la o actiune organizatã cu ocazia zilei de Dragobete. Acesta s-a pozat cu tineretul PSD, implicit cu presedintele TSD Vaslui, Vlad Ghetu, fostul consilier personal al lui Buzatu. Interesant este cã de la aceastã actiune, greii PSD Vaslui au lipsit cu desãvârsire, însã absenta lor a fost suplinitã de motanul Lucicã, scos pentru prima datã de partid sã prindã „soareci”.

De Dragobete, peste 100 de tineri din Partidul Social Democrat Vaslui au format o inimã în Piata Civicã din municipiul Vaslui. La eveniment au participat Lucian Braniste – viceprimarul municipiului Vaslui, Barbu Alexandru, Daniel Neacsu, Negruti Leonard si Luminita Vârlad – consilieri locali PSD, dar si tineri membri social-democrati din Vaslui, Bârlad, Husi, Negresti, Rafaila si Dragomiresti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. Frumoase cuvinte…dar de cazacu de la fabrica de sinecuri ,numai scrieti nimic….a stat cu botul pe capota o vreme si acum iar isi arata ,coltii…..E ,,Naș mare …cica ,cununa un baietas….

  2. Mi-e silă, mai Lucian sa te vad langa un sinecurist, sluga lui Buzatu. Politic ai jucat-o extrem de prost. Chiar daca vei ajunge primar, de eticheta de curva politica, traseist, om fara onoare, nu o sa scapi vreodata.
    Independent ai fi castigat alegerile fluierand. Ti-ai castigat notorietatea in anii astia, ai demonstrat decenta, bun simt, echilibru. Iti aratai onoarea, iar castigul tau in fata electoratului ar fi fost urias. Ti-a fost frica, ai preferat sa te majesti cu PSD-ul, cu orice risc, doar sa iti asiguri castigul. Pacat! Ai dat cu rahat peste toata munca ta din anii astia. Ai sters cu charisma ta pe jos. Cum sa preferi gloata lui Barbu, Negruti, Ghetu, Popica si ceilalti ”copii de aur” a lui Buzatu. Cum? Ca mi-e imposibil sa inteleg.
    Urata lectie le dai tinerilor vasluieni in materie de demnitate. Scopul nu trebuie sa scuze mijloacele. Ca Tataru este un zero barat ca politician, nu incape indoiala, insa tocmai pe asta, ti-ai fi facut o strategie beton si ai fi castigat alegerile.

    • Ati argumentat perfect cameleonismul si parvenitismul dlui Braniste . Acesti oameni care vaneaza functii , spivilegii si sinecuri – nu vor face niciodata nimic pentru comunitate ! Acesti oameni nu au nici calitati nici convingeri ideologice , sunt doar niste carpe de care se sterg pe picioare vulturii de sus

  3. Cu ocazia vedeți că toți nu au nimic de-a face cu doctrina unui partid, ei habar nu au ce înseamnă istoria PNL!!! Au fost acolo pentru funcții și bani, când nu mai mergea treaba, au intrat în ciuma roșie. Mergeți la vot, votați curvele…de fapt până și curvele, au mai multă demnitate decât jegosii ăștia.

  4. Braniște este pe departe cel mai bun candidat pentru funcția de primar. Profesional este ok! Dar cum poate spune el că este liberal dar trece la PSD. Nu poți amesteca apa cu untdelemnul! Așa văd eu doctrinele celor 2 partide. Faptul că fac o politică a la bordel, in care trec la „aparat” pe rând este una , dar sa treci de la un partid la altul … Principalul vinovat este Tătaru amintiri consilierii lui. Inclusiv cel de la „antibiotice”. Se compara Braniște cu Vlada? Până și aurarul de Sandu era mai ok decât RCA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.