spot_imgspot_img
3.9 C
Vaslui
04-mart.-2024

Punct ochit

- Advertisement -

TATONÃRI… Fãrã solutii prea multe pe flancurile apãrãrii, FC Vaslui va încerca în aceastã iarnã sã se întãreascã, primele tinte fiind jucãtori chiar din Liga I. În vizorul ‘‘galben-verzilor’’ au intrat deja gorjenii Matei, Cardoso si Pintilii, însã antrenorul Pandurilor considerã cã acesti fotbalisti sunt indispensabili si spune cã nu îi va lãsa sã plece.

Imediat dupã meciul cu Rapid, de pe teren propriu, conducerea clubului le-a dat liber ‘‘galben-verzilor’’ pânã pe data de 10 ianuarie, atunci când este programatã reunirea lotului, în vederea efectuãrii a douã stagii de pregãtire. Dacã jucãtorii sunt deja în vacantã si se gândesc unde îsi vor petrece sãrbãtorile de iarnã, conducãtorii clubului vasluian nu au timp de relaxare, fiind preocupati cu strategia de întârire a echipei. Antrenorul Viorel Hizo spune cã va face transferuri în aceastã iarnã, si le va face exact acolo unde este nevoie. Cel mai probabil în cantonamentul din Antalya vor fi testati câtiva jucãtori strãini, dar ochii tehnicianului s-au îndreptat si spre competitia internã. Nu au ajuns la Vaslui Adrian Cristea, cel care a luat calea Clujului, si nici N’Doye, plecat la Astra. Tintele grupãrii ‘‘galben-verzi’’ sunt gorjenii Gabriel Matei, Carlos Cardoso si Mihai Pintilii. Toti trei sunt de profil defensiv si sunt exact genul de fotbalist pe care îl cere Hizo: muncitor si determinat. Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras, a confirmat faptul cã FC Vaslui si-a manifestat interesul pentru fundasul dreapta Gabi Matei, dar a spus cã sunt sanse mici ca internationalul de tineret sã fie lãsat sã plece în aceastã iarnã. Celãlat jucãtor intrat în atentia clubului vasluian este Carlos Cardoso, brazilian ce joacã pe postul de fundas stânga, post unde ‘‘galben-verzii’’ nu stau tocmai bine. Cum Gladstone si Pavlovic vor sta departe de gazon cel putin pânã în martie, Mihai Pintilii ar putea fi o solutie la ‘‘închidere’’.

‘‘Avem ofertã de la Vaslui’’

‘‘Stiu cã este interes din partea Stelei si a Vasluiului pentru Gabi Matei, dar este exclus sã plece pânã la varã din cauza situatiei în care se aflã clubul în clasament. Are multe calitãti, eu cred cã ar trebui sã mai rãmânã la Pandurii sã mai capete experientã. Pintilii si Chiriches au si ei oferte, sunt jucãtori foarte buni, dar nu vor pleca pânã în varã. Matei mai are contract pe trei ani cu Pandurii. Mi-a plãcut atitudinea lui, mi-a spus cã are nevoie de jocuri în picioare si vrea sã rãmânã la Pandurii cel putin pânã la varã.” – Petre Grigoras, antrenor Pandurii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.