12.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

PUNCTAJ MAXIM

- Advertisement -

Liga a IV-a / Foresta învinge la Fãlciu

PE PODIUM… FCM Husi, Foresta Zorleni si Vitis Suletea sunt singurele echipe care au reusit si în cea de a doua etapã sã-si câstige meciurile si sã acumuleze punctaj maxim. Foresta Zorleni s-a impus în cel mai interesant meci al etapei, 2-1 pe terenul lui Juventus

Douã etape s-au scurs din Liga a IV-a Vaslui, iar trei formatii din 13 au obtinut maximum de puncte. FCM Husi, Foresta Zorleni si Vitis Suletea au început tare sezonul reusind sã ocupe podiumul dupã primele douã runde. Campioana FCM Husi si-a demonstrat din nou forta ofensivã si a marcat de sase ori în poarta Pãdureniului, având o medie de 6,5 goluri marcate pe meci! Chiar dacã au transferat cinci jucãtori de la Vitis, Zorleniul este surpriza plãcutã a acestui început de campionat. Foresta a reusit sã se impunã cu 2-1 în ultimele minute ale jocului de la Fãlciu, în fata unei echipe care si-a anuntat intentia de a obtine calificarea în play-off. Podiumul este completat de Vitis Suletea, formatie care a trecut usor de juniorii lui Chiochiu, scor 4-1. Tot în etapa a doua, Murgeniul a câstigat, 2-1 cu Avântul Zãpodeni, în timp ce satelitul Vasluiului a bãtut Perieniul cu 5-1.

Egal la Mãrãseni

Spre deosebire de esalonul superior, în Liga a V-a nicio formatie nu a reusit sã acumuleze maximum de puncte dupã primele douã etape. În etapa de duminicã, “derby-ul” dintre Vointa Stefan cel Mare si Gloria Lunca Banului s-a încheiat nedecis, 1-1. Surprinzãtoare e victoria, Bãlteniului la Tãtãrãni, dacã tinem cont cã “vulturii” au luat-o cu 6-0 în runda inauguralã pe terenul Gloriei. Iatã toate rezultatele înregistrate în cele douã ligi:

Liga a IV-a, etapa a II-a:

Juventus Fãlciu – Foresta Zorleni 1-2

FCM Husi – Autorom Pãdureni 6-3

FC Vaslui Vãleni – Multim Perieni 5-1

Olimpia Stãnilesti – FC Drânceni (amânat)

LPS Vaslui – Vitis Suletea 1-4

Flacãra Murgeni – Avântul Zãpodeni 2-1

Liga a V-a, etapa a II-a:

Star Tãtãrãni – Vulturul Bãlteni 1-5

Vointa Stefan cel Mare -Lunca Banului 1-1

Progresul Gãgesti – Dinamic Botesti 6-3

Podgoria Oltenesti – FC Lipovãt 3-3

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.