spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
30-mai-2024

Radio Aventura a ajuns la Vaslui. Daniel Buzdugan: “vreau să merg în Secu, să simt vibe-ul nonconformiștilor din oraș!”

- Advertisement -
RADIO… Matinalii de la Zu vor da deșteptarea vasluienilor și vor transmite emisiunea matinală, live din Piața Civică

RADIO AVENTURA… Matinalii de la Radio Zu au ajuns în Vaslui. Astăzi, de la ora 07:00, vor transmite live emisiunea din Piața Civică din oraș, iar apoi vor pleca spre următorul oraș aflat pe listă. Nu înainte de a vizita Parcul Copou și alte obiective din oraș. Daniel Buzdugan a declarat pentru ziarul Vremea Nouă că își dorește să meargă în Secu, pentru a simți vibe-ul nonconformiștilor din oraș. Cu băieții de la Văleni speră, însă, să nu se întâlnească. “Da, e adevărat, suntem cu caravana la Vaslui, așa cum am anunțat. Am venit puțin mai de dimineață tocmai să nu se trezească băieții de la Văleni, ca să ne viziteze. La 7:00 vom da deșteptarea vasluienilor din Piața Civică, de lângă statuia lui Ștefan cel Mare. Am lăsat Iașul deoparte și am venit special la Vaslui, fiindcă anul acesta ne-am propus să mergem în locurile unde nu am fost niciodată, iar Vasluiul era pe lista noastră imediat după ce se va termina emisiunea, vom pleca mai departe. Sper să văd și eu mult-lăudatul Parc Copou, dar parcă mai mult aș vrea să merg în Secu, ca să simt vibe-ul non-conformiștilor din Vaslui”, a declarat Daniel Buzdugan.

Radio Aventura matinalilor de la ZU se află la cea de-a treia ediție

Buzdugan și Morar s-au mutat în autorulotă și fac turul României timp de două săptămâni. În fiecare dimineață vor fi live din alt oraș și vor descoperi ce are mai bun fiecare loc vizitat. Trei mii de kilometri vor străbate prin țară Buzdugan și Morar, alături de Emma, Drăgulin și Tea. Pe lista celor cinci fantastici se află zece orașe. Fiecare destinație e aflată cu o zi înainte și tocmai drumul către necunoscut e cea mai mare provocare. “De fiecare dată atunci când am avut ochii deschiși, ne-au ieșit în cale cetățeni, oameni care s-au distrat cu noi, care ne-au chemat în case, ne-au dat de mâncare, alții ne-au invitat să petrecem împreună. Totul e să pleci cu inima deschisă la drum”, spunea Mihai Morar înainte de a începe Radio Aventura. “În general, Radio Aventura, am învățat de anul trecut, că e terra incognita. Plec cu un mindset, în schimb. Un mindset de vacanță. Mai am un singur vis. Mi-am propus să facem ceva. Avem un episod cu “MuzicaAia”, într-un bloc, în casa cuiva, un bairam cum ar veni. Vreau să duduim un bloc”, a adăugat și Vlad Drăgulin.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Vestea asta ma lasă rece! După ce fac zilnic mișto nefondat la radio despre orașul nostru, acum vor avea un motiv. Sper să,, LAUDE” râsul de parc de joacă din evul mediu, din Parcul Copou. Așa poate pricepe și primăria că acea ruină de parc situată în soare, pe care nimeni nu-l poate folosi în intervalul orar 10.00 – 19.00 pe motiv de insolație și pericol public trebuie demolată urgent. Iar ce construiesc acum este la fel de inutil pentru copii noștri.
    Să vină angajații primăriei să stea sub soarele arzător și pe acele plasticuri înfierbântate o zi și mai discutăm.
    Aceste parcuri trebuiau amplasate pe partea de est nu de vest a parcului.

  2. Acum 25 de ani la Secu se asculta Metallica, AC/DC, Iron Maiden, acum e plin de manelisti si rufe odioase🤮🤮🤮 nu mai este ce era odata.

  3. Vestea asta mi-a luminat ziua. Sa vada toata lumea ca Vaslui e un oras cu oameni minunati si ca media nu a avut dreptate cand au promovat doar chestii negative despre Vaslui. Multumim Radio ZU ca va ganditi si la orasul sufletului nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.