spot_img
24.9 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Radu Bobârnat, liberalul candidat la Primăria Huși: „Să dăm puterea administrativă celor care o merită și care o vor folosi în interesul tuturor hușenilor” (P)

- Advertisement -

ZIUA DECISIVĂ… A ajuns la final campania pentru alegerile locale din 2024, iar la Huși sunt șase candidați pentru funcția de primar, cu tot atâtea echipe de consilieri, care și-au disputat, fiecare cum a știut, conducerea orașului în perioada 2024 – 2028. Hușenii trebuie să știe că acum toată forța de decizie a trecut cu adevărat în mâinile lor și modul în care vor alege pe 9 iunie, va defini viața întregii comunității. Avocatul Radu Bobârnat este candidatul liberal la funcția de primar, care îi îndeamnă pe toți hușenii, mai ales pe cei încă nehotărâți sau supărați poate pe politică și politicieni, să vină la urne și să încline balanța acolo unde simt să o facă.

Votul fiecăruia contează enorm, pentru ca orașul să schimbe ceea ce este de schimbat și ceea ce nu a fost bine până acum. Decizia de a candida la funcția de primar al municipiului Huși a fost una bine chibzuită, motiv pentru care Radu Bobârnat a mizat pe un demers electoral decent, întemeiat pe o viziune administrativă serioasă, echitabilă pentru fiecare cetățean și pentru fiecare agent economic ce aduce plus valoare în dezvoltarea Hușului. Nu a făcut paradă de promisiuni goale și nu și-a atribuit calități și merite inventate, cum s-au silit să facă unii competitori, ci a mizat pe ceea ce a dovedit deja în comunitate, pe dialogul deschis și constructiv cu hușenii din toate zonele orașului. Oamenii l-au recunoscut ca fiind cel care, atât cât a fost posibil, din postura de consilier din opoziție, a luptat ani de zile în CL Huși și, respectiv, CJ Vaslui, pentru ca inițiativele propuse de executiv să fie cu adevărat de folos comunității, nu doar unor interese obscure; să fie respectată Legea și, foarte important, administrația să aibă o atitudine onestă și deschisă față de cetățenii ei. A fost mereu o voce distinctă, fermă, care a venit cu argumente solide și serioase la fiecare problemă abordată. Se implică de peste 25 de ani în viața comunității, atât prin profesia sa de avocat, prin care a cunoscut în profunzime și a empatizat cu cele mai dificile aspecte de viață ale oamenilor, cât și prin activitatea de consilier în forul de conducere al municipiului Huși. Are alături o echipă de liberali devotați, foarte bine pregătiți profesional, pe care știe că se poate baza mereu. Împreună cu președintele PNL Valsui, Doctorul hușean Nelu Tătaru, un om excepțional și un profesionist redutabil, avocatul Radu Bobârnat a reușit să refacă la Huși un pol al liberalismului, care, de altfel, în „orașul dintre vii” a avut rădăcini străvechi și exponenți de referință. Acum, în fața alegerilor locale, întreaga decizie asupra conducerii orașului este în mâinile hușenilor și doar voința oamenilor locului va trebuit să se facă auzită.

Îndemnul avocatului Radu Bobârnat pentru locuitorii municipiului Huși: „Fiecare vot este un mesaj puternic transmis autorităților. Să votăm cu acei oameni care ne inspiră încredere”

„Dragi Hușeni,

„Pe 9 iunie 2024 trebuie să mergem cu toții la vot ca să alegem reprezentanții orașului nostru, pentru următorii 4 ani. Este foarte important să votăm! Nu lăsați pe alții să vă decidă viitorul! Indiferent de dezamăgirea noastră cu privire la anumite partide sau la anumiți politicieni, „fuga” de politică nu este o soluție! Mergeți la vot pentru a vă schimba viața în bine! Fiecare vot este un mesaj puternic transmis autorităților. Fiecare vot contează pentru democrație, pentru modernizare, pentru progres, pentru drepturile noastre de cetățeni ai acestui oraș. Este important și cu cine votăm! Dincolo de datoria civică, legală sau de constiință este interesul nostru comun, să dăm puterea administrativă celor care o merită și care o vor folosi în interesul tuturor hușenilor. Să votăm cu acei oameni care ne inspiră încredere, care au dovedit în viață pricepere, determinare, bună-credință și dorința de a ajuta oamenii!”, este mesajul pe care liberalul Radu Bobârnat îl transmite tuturor hușenilor, înaintea alegerilor din data de 9 iunie, pentru Primăria municipiului Huși.

Material de propagandă electorală realizat de Vremea Nouă la comanda PNL Vaslui. CMF 21240015

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.