Raed Arafat, avertisment dur după ce numărul cazurilor de COVID-19 a crescut pentru a treia zi consecutiv: Situaţia s-a deteriorat!

Secretarul de stat în MAI, medicul Raed Arafat atrage atenţia că în ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat şi face apel la populaţie să respecte în continuare regulile de igienă şi de distanţare socială chiar dacă unele măsuri s-au mai relaxat. “Din graficile de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arata cum numarul cazurilor active incepe sa creasca dupa o perioada mai lunga de scadere continua.

Era de asteptat ca masurile de relaxare sa duca la astfel de situatie insa depinde de noi daca cresterea se va mentine sub control sau nu”, a scris medicul Raed Arafat pe Facebook, unde a postat şi două grafice referitoare la evoluţia epidemiei decoronavirus în România. https://www.romaniatv.net/raed-arafat-avertisment-dur-dupa-ce-numarul-cazurilor-de-covid-19-a-crescut-pentru-a-treia-zi-consecutiv-situatia-s-a-deteriorat_525884.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ