15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Raed Arafat, referitor la suporterii care se întorc acasă de la meci după ora legală: Să arate doar biletul

Suporterii care merg spre casă de la meciuri care se termină după ora 21.00 trebuie să arate polițiștilor biletul pentru a nu fi amendați, a declarat, duminică, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„S-a discutat de meciurile de fotbal, că ele încep la ora 20,00 şi se termină mai târziu decât ora 21,00, pentru persoanele care se întorc acasă.

S-a hotărât că persoanele respective pot arăta biletul de la meci şi să spună că se întorc de la meci şi că sunt pe drum acasă.

Ministerul de Interne va trimite o instrucţiune la organele de control ca să ştie de acest lucru.

Nu sunt meciuri în fiecare zi, sunt puţine şi se aplica această regulă – că la întoarcerea acasă persoana arată doar biletul de la meci şi că este pe drum către casă, dar a depăşit ora limită”, a declarat Raed Arafat, duminică, la Palatul Victoria. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/raed-arafat-referitor-la-suporterii-care-se-intorc-acasa-de-la-meci-dupa-ora-legala-sa-arate-doar-biletul-1752451

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Mai bovina adulta,deschide ochii mari si ciuleste urechile tampitul dracului.In dec’89 romanii au murit pentru libertate.In pizda ma-tii de mogofan ce esti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here