19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

Raid pentru prinderea criminalului din Toulouse. Atacatorul s-a baricadat într-o clădire. Spune că face parte din Al-Qaida

- Advertisement -

Doi poliţişti au fost răniţi în această dimineaţă într-un raid organizat pentru prinderea asasinului de la Toulouse. Trupele speciale au înconjurat la prima oră clădirea în care s-ar afla principalul suspect în atacul de la o şcoală evreiască.

Suspectul a susţinut, în timpul confruntărilor cu forţele de ordine, că este membru al grupării teroriste Al-Qaida.

Suspectul principal are 24 de ani. Acesta a declarat poliţiei că este „jihadist” din cadrul organizatiei Al-Qaida şi că a vrut să se răzbune pentru drama copiilor palestinieni. Bărbatul refuză să se predea.

Poliţiştii l-au arestat pe fratele bărbatului baricadat, suspectat şi el de implicare în atentatele din ultima săptămână.

Poliţiştii se pregătesc de un asalt asupra clădirii în care se află bărbatul. Poliţiştii au adus-o şi pe mama bărbatului pentru a-l convinge să se predea, dar tentativa a eşuat.

Ministrul de Interne francez, Claude Gueant, a sosit imediat la faţa locului.

La începutul acestei săptămâni, 4 elevi şi un profesor au fost executaţi în faţa unei şcoli evreieşti, iar criminalul este încă liber. Mai mult, potrivit martorilor, se pare că ar fi înregistrat atacul cu o cameră video.

Trupurile neînsufleţite ale victimelor au ajuns în Israel, unde urmează să fie îngropate, potrivit ritualurilor evreieşti.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.