8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Raluca Bădulescu e de nerecunoscut! Are o siluetă scheletică

- Advertisement -

Raluca Bădulescu, membră în juriul emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, pare să slăbească pe zi ce trece, iar fanii sunt îngrijorați de faptul că vedeta continuă să piardă kilograme. Fosta soție a lui Florin Stamin pare mai firavă ca oricând. Sătulă de mesajele primite din partea internauților și de comentariile pe care le primește pe seama greutății corporale, Raluca a transmis un mesaj vehement.

Raluca Bădulescu a dus dintotdeauna o luptă împotriva kilogramelor și a visat dintotdeauna să aibă o siluetă trasă ca prin inel. După ce și-a făcut operația de micșorare de stomac, Raluca Bădulescu a început să slăbească considerabil, iar la 47 de ani cântărește 47 de kilograme, conform propriilor declarații!

Jurata „Bravo, ai stil” primește enorm de multe mesaje de la fanii înfrijorați care insistă să o sfătuiască, deși nimeni nu le-a cerut să-și exprime părerea despre noua înfățișare. Unii sunt de părere că Raluca se află în pragul anorexiei și folosesc cuvinte răutăcioase pentru a o descrie…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/raluca-badulescu-e-de-nerecunoscut-are-o-silueta-639093.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.