spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Raluca Dumitru de la Survivor a intrat cu o scândură ruptă dintr-un gard la o nuntă și a atacat invitații! „A vrut să-i dea pe toți afară, să rămână doar cu mirii”- Video Incendiar

- Advertisement -

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la București a crescut într-un sat din județul Iași, alături de bunicii săi. Raluca Dumitru are 34 de ani, iar întreaga copilărie a petrecut-o la casa bunicilor din satul Glodenii Gândului, în județul pe care îl iubește cel mai mult

Acum, este una din cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc, dar nu multă lume știe că Raluca Dumitru a crescut în casa bunicilor săi din satul Glodenii Gândului, din județul Iași. Raluca iubea să își petreacă vacanțele la Iași, alături de bunicii săi. Împreună cu fratele său, își petreceau vacanțele de vară, pe câmp, la cosit, alături de bunicul lor, Dorin Burzdun. Bunicii frumoasei prezentatoare TV povestesc despre nepoata lor că era foarte neastâmpărată atunci când era copil.

„A fost un copil foarte obraznic, dar și foarte isteț. Nu stătea o clipă, dar așa sunt copiii. Raluca mai are un frate mai mare, ea fiind cea mai mică și cea mai răsfățată. Mergeam cu amândoi la cosit și trebuiau să adune și ei buruiană, iar ea nu făcea nimic și aștepta ca Marius, fratele ei, să adune și fura de la el. Venea la mine și îmi spunea «Gata, eu am terminat. Hai să mergem acasă». Eu știam că minte, dar mi-a plăcut de ea că era foarte isteață. Mereu făcea așa. Dacă voia ea să facă un lucru, îl făcea, dacă nu, nu. Dădea cu mătura prin curte, scutura covoare, făcea, doar daca voia. Când era mică, ne spunea că vrea să se facă medic, procuror, polițistă. În fiecare zi voia altceva”, a declarat Dorin Burzdun, bunicul Ralucăi Dumitru.

„A aruncat pisica pe foc și am mai găsit doar coada”

Bunica Ralucăi povestește că ar putea scrie o carte despre toate năzbâtiile făcute de nepoata ei. Raluca, pe care o vedeți zilnic pe micile ecrane ca fiind o fată răsfățată, a luat la bătaie cu o bucată de lemn nuntașii din sat și a băgat pisca bunicilor în foc.

Citeste mai mult aici

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.