spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Raluca Radu, în semifinala competiției “Vocea României”: vasluienii o vor putea susține votând „RALUCA” imediat după START VOT

- Advertisement -

SUCCES… Vasluianca Raluca Radu urcă, din nou, în această seară, pe scena concursului „Vocea României”. Vasluienii o pot susține pentru a ajunge mai departe, în finală, trimițând SMS cu numele „RALUCA” la 1456, imediat după ce se va da „START VOT”. Emisiunea va fi live și va începe la ora 20:30, pe postul ProTv. Pot fi trimise până la zece mesaje de pe același număr. „Doar un pas mai e până la finală și acolo pot ajunge numai cu ajutorul vostru! Vineri, de la 20:30, am nevoie de susținerea voastră mai mult ca niciodată! Eu vă promit că voi da tot ce e mai bun pe scenă”, le-a transmis Raluca Radu vasluienilor.

Raluca Radu este etnolog și iubește muzica de mică. La audițile pe nevăzute, aceasta a interpretat piesa „Am I the one” a celebrei Bet Hart și a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. „Am 26 ani și vin din Vaslui. Cânt, dar sunt și etnolog și fac proiecte culturale. Îmi place să mă conectez cu rădăcinile. Oricât de clișeic ar suna, îmi place să fac treaba asta. Îmi dau seama că și în muzică se reflectă asta. Deși în aparență o doină, o sârbă și Bert Hart nu au absolut nimic în comun, de fapt, pentru mine au o chestie fundamentală, și anume energia aceasta crudă”, le-a spus Raluca antrenorilor în audiții.

Raluca Radu, în „Confruntări”

Raluca Radu, în „Knockout”

Săptămâna trecută, în primele live-uri, Raluca Radu a interpretat impecabil „Doina din Dolj”

 

 

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.