6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Raluca Radu îsi lanseazã superproductia: „Eu sunt fatã din Vaslui” ”| VIDEO

- Advertisement -

MUZICÃ… Raluca Radu, interpreta de muzicã popularã din Vaslui, care a fãcut senzatie în finala concursului „Vedetã popularã”, urmeazã sã-si lanseze primul videoclip. Melodia se numeste „Eu sunt fatã din Vaslui” si este cântatã alãturi de Orchestra „Lãutarii” din Chisinãu, condusã de dirijorul Nicolae Botgros. „Nu pot sã vã spun cât de încântatã si emotionatã si fericitã sunt. Am avut o gascã tare fainã, cu oameni foarte dedicati!”, a scris tânãra artistã pe pagina sa de Facebook.

Videoclipul a fost filmat în judetul Vaslui, însã rezultatul îl vom vedea peste aproape o sãptãmânã, mai exact pe 28 iulie. „Nici nu stiu cum sã le multumesc pentru tot sufletul pe care l-au pus în proiectul acesta al meu. E o nebunie si nu ar fi iesit asa fãrã toti cei care s-au implicat (nu putini la numãr)! Începând cu echipa care s-a ocupat de video si montaj (Bogdan Raba si Lucian Eduard Tabãrã), cãrora n-am cuvinte sã le multumesc, continuând cu toti cei care au jucat pânã la cei care s-au implicat în organizare (pãrintii mei, domnul primar Vartolomei Ion si domnul Toma Enache Nutu), toatã lumea a venit cu sufletul deschis în acest proiect”, a mai scris Raluca pe pagina sa de Facebook.

„Tot ce a însemnat “Vedeta Popularã” a fost un vis devenit realitate”

Raluca Radu s-a clasat pe locul trei în finala concursului „Vedetã popularã” de pe TVR 1, fiind descrisã de publicistul Mircea Dinescu ca fiind o tânãrã care „nu aspirã sã devinã vedetã, ea chiar este vedetã”.A fost aplaudatã si apreciatã de solistele de muzicã popularã Niculina Stoican si Cornelia Rednic, cunoscutul interpret de muzicã traditionalã româneascã din zona Tãrii Lãpusului, Grigore Lese, i-a evidentiat atuurile – “a excelat prin glas, pentru cã a intrat cu nerv”, “s-a fãcut plãcutã si auzitã”.  „Este posibil sã sune a cliseu, dar tot ce a însemnat “Vedeta Popularã” a fost un vis devenit realitate. O experientã pe care cu sigurantã nu o sã o uit si care m-a ajutat sã-mi dau seama cã aici mi-e locul, pe scenã, sã cânt si sã mã bucur pentru energia pe care o primesc din partea celor care mã ascultã. Concursul acesta m-a trecut prin atâtea stãri, încât îmi dau seama cã mi-e greu sã-l descriu în câteva cuvinte. Simt cã mi-am depãsit limitele în acest talent show, tocmai pentru cã am reusit sã cânt piese din genuri muzicale diferite fatã de cele pe care le cântam pânã a participa la acest concurs. Nu pot vorbi despre acest concurs fãrã a mã bucura cã am avut ocazia sã cânt cu o orchestrã extraordinarã, “Valahia”, dirijatã de Marius Zorila, fãrã a fi recunoscãtoare de sprijinul coregrafic al “Junilor Sibiului” si fãrã a fi extrem de mândrã cã am avut ocazia sã cunosc si chiar sã lucrez cu o echipã de televiziune si nu orice echipã, ci echipa TVR”, a povestit Raluca, în editia specialã a ziarului Vremea Nouã, despre experienta participãrii la concursului „Vedetã popularã”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.