spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Rãmân în frunte

- Advertisement -

CSM Focsani – HC Vaslui 26-27

HC Vaslui a reusit sã câstige sâmbãtã la Focsani cu scorul de 27-26 si se mentine cel putin pentru moment pe pozitia de lider al seriei. Cu trei victorii din patru meciuri HC Vaslui acumuleazã sase puncte si se gândeste, din fotoliu de lider, la un parcurs cât mai constant în acest sezon, la finalul cãruia vasluienii tintesc promovarea în Liga Nationalã.

Handbalistii antrenati de Liviu Gugles au fãcut, asa cum au reusit si etapa trecutã împotriva celor de la LPS Piatra Neamt, din nou un meci foarte bun, si au câstigat în deplasare la Focsani cu scorul de 27-26. Vasluienii au fãcut o primã reprizã foarte bunã în care dacã nu greseau, puteau transa încã de la pauzã soarta partidei. Avea sã fie 10-9 la pauzã, diferenta de un gol mentinându-se pânã la finalul meciului. Cel mai bun om de pe teren a fost Bãhnãreanu, cel care a înscris de opt ori. Ceilalti marcatori au fost Barac(sase goluri), Mihalcia(cinci goluri), Secarã si Tucaliuc (douã goluri), Moldovanu, Savin, Volocariu si Anton (câte un gol). Vasluienii asteaptã acum vizita celor de CSU Galati, aceastã întâlnire fiind consideratã a fi un test de maturitate pentru elevii lui Gugles, în care acestia vor trebui sã demontreze cã ultimele douã succese nu au fost întâmplãtoare.

„Am meritat victoria”

“A fost o victorie meritatã, însã nu sunt multumit în totalitate de jocul echipei mele. Puteam transa victoria încã din prima reprizã. În continuare facem aceleasi greseli în faza de atac. Rãmânem pe primul loc, însã ne asteaptã un meci greu etapa viitoare, cu CSU Galati, pe care trebuie sã-l câstigãm. Acum sãrbãtorim, însã de luni trecem la treabã, pentru a pregãti cât mai bine urmãtoarea partidã”, a spus Liviu Gugles.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.