Rapid Brodoc intrã în cursa pentru titlu

Liga 4

ÎNTÃRIRI… Competitiile de fotbal amator ar putea fi reluate din luna martie. FRF sperã sã obtinã o modificare a protocolului medical, pentru a degreva echipele de o mare parte a cheltuielilor cu testãrile Covid-19. La aflarea vestii, oficialii clubului Rapid Brodoc s-au si pus pe treabã pentru formarea lotului de jucãtori pe care îl va avea la dispozitie în sezonul urmãtor.

Pânã acum, Andrei Covãcel (atacant, Sporting Juniorul Vaslui), Gabriel Cosovãt (atacant, Flacãra Muntenii de Sus), Sebastian Grigoras (fundas, CSM Vaslui), Ovidiu Olaru (fundas, CSM Vaslui) si Robert Chirilã (mijlocas, CSM Vaslui) au ajuns la o întelegere cu Rapid Brodoc, formatie care se afla pe locul trei în sezonul trecut al Ligii 4, înainte ca acesta sã fie înghetat. Rapidul s-a întãrit serios pentru noul sezon, iar antrenorul Florin Roiu anuntã cã Brodocul intrã în lupta pentru titlu cu CSM Vaslui, dar si cu FC Gârceni sau FC Vulturesti. “Am adus jucãtori de care aveam nevoie pentru a ne angrena în lupta pentru câstigarea campionatului. Dacã mai vine vreun jucãtor e binevenit, dacã nu, nu e nicio problemã, suntem acoperiti pe toate posturile. Deocamdatã, niciun jucãtor nu si-a manifestat dorinta sã plece. Noi avem nevoie de un lot numeric si valoros. Va fi un campionat echilibrat, cu meciuri împotriva unor adversari puternici, precum CSM Vaslui, FC 2007 Gârceni sau FC Vulturesti.”, ne-a declarat Florin Roiu.
1 COMENTARIU

  1. Nu sunt din Brodoc, nu simpatizez cu această echipă, dar din ce am văzut, lotul se comporta precum o familie. Atmosfera de acolo e ceva ce întâlnești la puține echipe din judet! Felicitări celor care au “sudat” aceasta echipa! Eu sper ca ambițiile mărețe, transferurile cu ștaif și noile pretenții să nu strice ce s-a construit frumos acolo!
    PS: Sunt curios dacă actualul viceprimar al Vasluiului mai face parte din lotul Rapidului? Sunt șanse sa îl vedem pe teren?

LĂSAȚI UN MESAJ