24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Rapid Brodoc si-a aflat adversara de la barajul de promovare în Liga 3

Liga 4

DUEL… Campioana Ligii 4 Vaslui, Rapid Brodoc, si-a aflat adversara de la barajul de promovare în Liga 3. „Alb-visinii” vor întâlni în dublã mansã pe AS Sportul Onesti, echipã care si-a asigurat matematic titlul de campioanã în Liga 4 Bacãu. Mansa tur se va disputa pe 18 iunie, la Onesti, de la ora 18:00, iar returul va avea loc pe 25 iunie, la Vaslui, de la ora 17:30.

AS Sportul Onesti a devenit noua campioanã a Ligii 4 Bacãu, dupã ce a câstigat, la finalul sãptãmânii trecute, meciul disputat pe teren propriu cu CS Siretu Sãucesti, scor 2-1. Cu trei etape înainte de finalul play-off-ului, Sportul Onesti are un avans de 11 puncte fatã de ocupanta locului secund, Siretu Sãucesti. Echipa este pregãtitã de Cristi Vrânceanu si Costel Munteanu, iar în lotul echipei bãcãuane se aflã si câtiva jucãtori cu experientã la nivelul Ligii 3. Clubul AS Sportul Onesti este detinut de fratii Daniel si Costel Munteanu, Daniel fiind un fost fotbalist important la nivelul Ligii 1, în sezonul 2008-2009 evoluând si pentru FC Vaslui. Si Rapid Brodoc si-a asigurat titlul de campioanã judeteanã tot cu trei etape înainte de finalul Ligii 4. În runda trecutã, echipa antrenatã de Florin Roiu a remizat, pe teren propriu, cu pustii de la SC Comstar Vaslui, scor 3-3 (2-2), la capãtul unui meci în care „alb-visinii” au arãtat lacune mari în defensivã. În ultimele douã runde, Rapidul va mai juca cu Vitis Suletea, în deplasare, si Viitorul Vãleni, acasã.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Încă nu este campioană echipa din Onești. Mai sunt 3 etape și au 3 puncte avans față de Saucesti, iar meciul direct este în ultima etapă la Saucesti. În tur au bătut onestenii cu 2-1.
    Au mers în play-off primele două echipe din fiecare serie: Seria 1-Unirea Bacău și Siretul Saucesti (în locul Voinței Garleni care nu are CIS), Seria 2- Sportul Onești și Viitorul Curita. S-a plecat de la zero puncte. Curita a fost exclusa din cauza a două neprezentari și va pierde toate meciurile cu 3-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here