spot_img
spot_imgspot_img
13.1 C
Vaslui
28-mai-2024

,,Rapirea’’ de la Ortopedie

- Advertisement -

Smecherul din Munteni de Sus, Orient Express-ul din spital

CA LA PENSIUNE… Ciprian Vlad Onofrei a fãcut praf nervii personalului medical care-l îngrijeste. Desi e internat de doar trei zile si a suferit o operatie la tendon, care odatã neglijatã îi pune în pericol mobilitatea, Onofrei îsi face de cap. Cãrat pe brate de un grup de “hãndrãlãi”, tânãrul se face nevãzut la orele amiezii si revine în zorii zilei urmãtoare, obosit si pus pe hartã.

Dupã ce joia trecutã a vrut sã dãrâme poarta liceului “Ion Mincu” cu masina, duminicã a spart geamurile autoturismului unui cunoscut într-o reglare sângeroasã de conturi si s-a ales cu sapte plãgi înjunghiate, de-acum mult prea cunoscutul Ciprian Onofrei din Muntenii de Sus recidiveazã. “Fuge” din spital, desi acum trei zile a suferit o interventie chirurgicalã laborioasã si extrem de periculoasã în cazul în care nu respectã indicatiile medicilor. Revine, invariabil, a doua zi dimineatã. E impertinent si le vorbeste de sus cadrelor medicale, nu colaboreazã si pare cã îi lipseste orice strop de bun-simt.

“Este de un tupeu si o lipsã de bun simt incredibile”

“Suntem obisnuiti cu pacienti recalcitranti, dar tânãrul acesta depãseste orice închipuire. Este de un tupeu si o lipsã de bun simt incredibile. Vorbeste urât cadrelor medicale, face scandal, nu îi pasã cã deranjeazã oamenii bolnavi din jurul lui, nu stim ce sã mai credem. Cum vine amiaza, pleacã din spital. Abia a doua zi îl revedem. Îl ajutã niste hãndrãlãi, care vin si îl iau cu masina, fãrã sã constientizeze la ce riscuri îsi expun amicul. El are tendonul tãiat, nu îl putem externa cu un asemenea diagnostic. Este o problemã medicalã destul de serioasã. El riscã sã nu mai poatã misca deloc genunchiul dacã va continua în acest mod. I-a fost afectat cel mai puternic tendon al piciorului. Noi nu putem tine cu forta pe nimeni în spital. Dacã vrea cineva sã îl tinã în spital cu orice pret, sã punã pazã armatã. Noi nu putem face asa ceva. Noi avem treburi serioase, pacienti care tin la viata lor. Cred cã si mass-media are un rol negativ în ce priveste atitudinea acestui tânãr. Prea se crede acum mare vedetã, se vede la televizor, apare prin ziare, e zmeul zmeilor. Pentru noi e un pacient ca oricare altul, care dacã vrea sã se vindece e bine, dacã nu, treaba lui”, a declarat medicul Mircea Zavate, seful sectiei Chirurgie din cadrul Spitalului judetean de Urgentã Vaslui. Duminicã, Onofrei a fost implicat într-o altercatie cu sãbii la Munteni de Jos. A provocat la scandal un cunoscut, Romeo Blegu, pe motiv cã acesta din urmã datora câteva mii de euro unui prieten comun si el trebuia sã recupereze acesti bani. A spart geamurile masinii acestuia si nu s-a potolit decât dupã ce rivalul sãu a scos sabia si l-a înjunghiat de mai multe ori. Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru mai multe infractiuni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.