Raportul în cazul morții Cristinei Țopescu a fost finalizat. Ce informații noi au apărut

Specialiștii de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov au finalizat raportul în cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu, la mai bine un an de la deces.

Raportul în cazul morții Cristinei Țopescu a fost finalizat. Jurnalista a fost găsită moartă în propria casă în seara zilei de 12 ianuarie 2020 după ce timp de aproximativ trei săptămâni nu a fost văzută de vecini.

Se estimează că Cristina Țopescu ar fi murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopții. În luna ianuarie a anului 2020, medicii legiști descopereau faptul că prezentatoarea TV ar fi avut probleme cu inima.

Raportul în cazul morții Cristinei Țopescu a fost finalizat. Conform EVZ, singurele rezultate care mai erau de aşteptate în cazul cercetărilor medicalo-legale erau cele de laborator, adică analizele toxicologice şi testele de anatomie patologică.

”Analizele toxicologice au ieşit negative, adică în sânge, în stomac şi în ţesuturi nu au fost evidenţiate urme de alcool, de drog sau de substanţe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale ţesuturilor prelevate (parafinare, cernire…), a stabilit cauza morţii. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane şi a unei cardiopatii ischemice. Muşchii striaţi ai cordului fuseseă invadaţi cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentaţiei şi a sedentarismului”, au precizat surse medico-legale pentru Evz.ro

Cine a adoptat-o pe Bonnie, căţeluşa Cristinei Ţopescu

Una dintre căţeluşele Cristinei Țopescu, Bonnie, şi-a găsit o nouă stăpână, care a primit-o în familia ei.

Școala de dresaj canin Faoro Sports Dogs, Asociația ARCA, dresoarea Deborah Faoro, dar și sute de oameni cu suflet mare au avut grijă ca patrupedele regretatei Cristina Țopescu să înceapă o viață nouă alături de stăpâni iubitori.

O familie din Brașov s-a arătat interesată de Bonnie şi vrea să să îi ofere casă, masă și iubire. Noua stăpână a lui Bonnie se numeşte Erika Cosescu şi a povestit cum a fost întâlnirea cu simpatica Bonnie. …https://www.romaniatv.net/raportul-in-cazul-mortii-cristinei-topescu-a-fost-finalizat-ce-informatii-noi-au-aparut_5273868.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ