Rareș Bogdan nu exclude alegeri locale în două zile, pentru evitarea aglomerației: Trebuie să avem grijă mai ales la populația în vârstă

Prim-vicepreşedinte PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, a declarat duminică, la Galaţi, că, în ciuda pandemiei de coronavirus, alegerile locale din România trebuie organizate, neexcluzând varianta votului timp de două zile, transmite Agerpres.ro.

El a precizat însă că alegerile trebuie desfăşurate cu maximă atenţie în privinţa măsurilor de protecţie împotriva COVID-19.

În acest context, Rareş Bogdan a afirmat, într-o conferinţă de presă, că pentru evitarea aglomeraţiei la urne alegerile s-ar putea desfăşura pe parcursul a două zile.

De asemenea, pentru evitarea transmiterii comunitare a coronavirusului, europarlamentarul susţine necesitatea testării COVID a tuturor membrilor secţiilor de votare din ţară, înainte de începerea procesului de vot.

  • „Părerea mea este că va trebui să organizăm alegeri, să avem foarte mare grijă, mai ales pentru populaţia în vârstă, la modalitatea în care se vor organiza aceste alegeri. Dacă este cazul să fie organizate în două zile să nu excludem acest lucru, dar aşa cum cred sincer că copilaşul meu mai mare trebuie să meargă la şcoală pentru că aşa am fost toţi şi nu putem să riscăm să suspendăm pur şi simplu un an din viaţa copiilor sau din viaţa noastră, cred că şi alegerile trebuie să le luăm ca o chestiune firească, care ţine de sentimentul democratic.  …https://www.g4media.ro/rares-bogdan-nu-exclude-alegeri-locale-in-doua-zile-pentru-evitarea-aglomeratiei-trebuie-sa-avem-grija-mai-ales-la-populatia-in-varsta.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ