„Răscoala” de la Vrancea, înăbușită de Ciolacu. Oprișan, scos de pe lista de senatori pe care s-a pus singur

Conducerea centrală a PSD a invalidat, miercuri, lista propusă de organizația PSD Vrancea, după ce Marian Oprișan, fostul lider al organizației, a convocat o ședință în care s-a pus primul pe lista senatorilor PSD din județ.

În ședința Comitetului Politic Național al PSD, conducerea centrală a invalidat, în unanimitate, la propunerea lui Marcel Ciolacu, lista înaintată de Oprișan, potrivit unor surse politice.

După ședință, președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat că „Marian Oprisan nu trebuie să candideze pentru o funcție în Parlament”.

„Cel mai oportun e să rămână vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea. Se declanseaza din nou procedura de desemnare a candidaților și diseara vom lua decizia privind lista de la Vrancea”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lista organizației PSD Vrancea va fi propusă, în cele din urmă, de Angel Tîlvar, numit, marți, președinte interimar al filialei. Tîlvăr fusese demis, într-o ședință paralelă, organizată de Oprișan, marți seara.  …https://www.digi24.ro/alegeri-parlamentare-2020/surse-rascoala-de-la-vrancea-inabusita-de-ciolacu-oprisan-scos-de-pe-lista-de-senatori-1388318
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ