18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Răsturnare de situaţie în cazul morţii celor doi fraţi, de 1 an şi jumătate şi 3 ani, din Iaşi. Care ar fi fost cauza decesului

Iniţial s-a presupus că cei doi copii ar fi murit după ce au mâncat struguri stropiţi cu pesticide, dar această variantă nu a fost confirmată de ancheta criminaliştilor.

Moartea celor doi fraţi din localitatea ieşeană Coarnele Caprei nu a fost cauză de strugurii stropiţi cu pesticide, aşa cum se presupunea iniţial. Potrivit ultimelor declaraţii, cei doi copii au murit după ce au inhalat otravă pentru şobolani şi şoareci.

Aceasta ar fi cauza morţii celor doi copii, unul în vârstă de un an şi jumătate şi fratele său în vârstă de trei ani care s-au stins din viaţă în cursul zilei de sâmbătă, 23 august.   Presupunerea iniţială, adică varianta mamei, Roxana Bughiuş, a fost că decesul copiilor ei a survenit după au mâncat în cursul zilei de vineri câţiva struguri.  Mama lor a pus în găurile făcute de şobolani prin casă, inclusiv în camera unde dormeau micuţii, mai multe pastile din această substanţă. Tânăra femeie nu a bănuit nicio secundă că acestea ar putea să facă ceva rău, a vrut doar să scape de rozătoare.

„În acest caz a fost o intoxicaţie cu vapori de origine raticidă. Cu alte cuvinte, otravă de şoareci şi şobolani. Mama celor doi copii a pus în cameră câteva pastile cu otravă, iar în cursul nopţii copiii au inhalat vapori de la acestea. În acest caz a fost deschis un dosar pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, au declarat pentru Ziarul de Iaşi surse din cadrul anchetei desfăşurate de către Poliţia Iaşi.

Citeste mai mult: adev.ro/qfo48a

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here