spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Rãsturnare de situatie: Veronica „Vulpita” s-a sucit si nu-si mai dã la stat bebelusul nãscut în Spitalul Husi

- Advertisement -

RÃZGÂNDIRE… Micutul abia nãscut de Veronica Stegaru din Blãgesti, în maternitatea spitalului municipal „Dimitrie Castroian” din Husi, nu va fi despãrtit de mama lui. Specialistii DGASPC Vaslui au venit ieri la unitatea medicalã, pentru a finaliza procedura de institutionalizare a copilului, însã „Vulpita” s-a sucit. A spus cã nu mai este de acord sã dea copilul la stat, asa cum îsi exprimase intentia cu o zi înainte si e de acord sã meargã într-un centru al institutiei, specializat în ocrotirea mamelor cu copii, aflati în situatii de risc.

Femeia, îndemnatã, probabil, de cadrele medicale din spital, a lãsat sã se înteleagã cã a priceput faptul cã e cumplit sã îsi abandoneze în acest fel copilul abia nãscut si cel mai bine ar fi sã devinã, mãcar pentru acest al treilea prunc, o mamã responsabilã. De aceea, dupã ce a stabilit cã va pãrãsi bãietelul în grija statului, a revenit ieri asupra deciziei, spun reprezentantii DGASPC Vaslui. Aceasta a acceptat sã fie dusã cu tot cu copil într-un centru specializat pentru ocrotirea mamei si copiilor, care sunt în situatii de risc. „Veronica nu stie cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu existã un tatã care sã fie indicat de ea si sã se încerce solicitarea acestuia în privinta bebelusului. A spus clar cã nu stie cine este. A dat un nume, douã, dar i-am spus cã aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, cãci aceasta nu mai este împreunã cu cel de peste un an de zile. El si pãrintii lui au în grijã ceilalti doi copii ai Veronicãi. Ea e un suflet necãjit, cum o stie toatã tara. Trebuie ajutatã. DGASPC Vaslui i-a propus sã meargã într-un centru, unde sã fie împreunã cu bebelusul, sã stabileascã o legãturã emotionalã cu el, devenind o mamã în adevãratul sens al cuvântului. Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea stie dacã face asta doar pentru cã îsi doreste sã fie alãturi de copil, ca o mamã normalã, sau doar nu are unde sta, cã au abandonat-o toti în jur”, spun cei care s-au implicat în rezolvarea acestui caz. De reamintit cã tânãra din Blãgesti s-a internat recent în maternitatea din spitalul Husi, unde a nãscut un bãietel. Femeia le-a mãrturisit cadrelor medicale si celor de la Protectia Copilului cã nu are unde se duce împreunã cu cel mic. Creatoarea de modã Sonia Trifan a relatat în urmã cu douã zile, pe o retea de socializare, faptul cã „Vulpita a sunat-o plângând, ca sã îi spunã cã a fost abandonatã de toti în spitalul din Husi si nu o ajutã nimeni. Cum noaptea a fost un sfetnic bun, femeia s-a decis sã meargã într-un centru al DGASPC Vaslui, în care sunt ocrotite pe o perioadã prelungitã mamele si copiii aflati în situatii de risc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Nu are cine sa o ajute. Candva lumea avrut sa o ajute dar a refuzat. Vroia doar la Acces Direct si in presa tabloid. Ii s-a dat locuri de munca si locuinta dar nu a stat mult si a plecat. S-a culcat cu multi barbati, de aceea numai stie cine este tatal. Nu are liceul terminat. Ce studii sa aibe? Cine o angajeaza? Este p eprsoana dificila si cu probleme mari.

  2. Chișăta asta cauta atenție doar de-o primi ceva , ar face orice numai sa nu muncească. Bat pariu cu oricine ca în maxim un an mai face un copil !

  3. Ar trebui să o ajute cei de la Antena 1.Au profitat de lipsa ei de minte și au avut subiect pentru panarama lor de emisiune o perioadă bună de timp.Ei au câștigat bine atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.