spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Rata Covid-19 în județul Vaslui este în creștere, dar nu este alarmantă!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ALERTĂ… Dacă ritmul crescător al infectărilor se menține ridicat, autoritățile ar putea readuce în discuție o serie de măsuri, cum ar fi și cea legată de purtarea măștii în spații închise.

VINE VALUL 6?… Cazurile de infectare cu COVID-19 sunt în creștere în România, în ultima săptămână. Pandemia ar putea lua o nouă turnură. Dacă ritmul crescător se menține ridicat, autoritățile ar putea readuce în discuție o serie de măsuri, cum ar fi și cea legată de purtarea măștii în spații închise. În ultima raportare privind situația epidemiologică în județul Vaslui, în perioada 27 iunie – 3 iulie a.c. DSP raportează 15 pacienți internați în spitalele vasluiene dintre care 1 este în ATI. Rata incidenței cumulată a cazurilor de COVID-19 în județul Vaslui este de 0,15/ 1000 de locuitori, iar în municipiul Vaslui de 0,12/1000 de locuitori. În Bârlad sunt 36 de cazuri și rata incidentă cumulată este de 0.55/1000 de locuitori. Numărul de cazuri confirmate în ultimele 7 zile este de 52. Dintre cei 15 pacienți internați în spitalele din județul Vaslui la data curentă, dintre care 1 la ATI, sunt: 7 pacienți internați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, dintre care 1 pacient pe ATI și 8 pacienți internati la Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, din care 0 pacienți pe ATI. În perioada sus menționată, nu s-au înregistrat decese. Numărul de vaccinări complete la copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 17 ani, raportate de la începutul vaccinării este 4021, dintre care 0 vaccinări efectuate în ultimele 7 zile. Vestea bună pentru județ este că din 86 de UAT-uri, cazurile de covid se regăsesc în 22 de UAT-uri, restul până la 86 fiind libere de Covid!


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. A inceput sa se prinda lumea de vrajeala cu razboiu regizat din Ucraina si deci trebuie schimbata muzica la nunta sa nu se opreasca picioarele … joc de glezne la sclavi.

    Testele sunt frauduloase , o spune inventatorul PCR , Kary Mullins (mort subit in august 2019…) , deci boala nu exista. Vor sa introduca iar restrictii cu certificatul de injectare sa isi faca norma la depopulare.

    Mafia finantei mondiale jidanesti extermina populatia nejidaneasca a lumii cu aceste arme biologice numite vaccinuri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.