spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
30-sept.-2023

RÃZBOI CU PITI

- Advertisement -

Disputa ar putea afecta echipa

CEARTÃ… Conflictul dintre Adrian Porumboiu si Victor Piturcã a atins ieri cote maxime, cei doi adresându-si reciproc vorbe grele. Totusi, disputa s-a mai temperat în momentul în care finantatorul “galben-verzilor” si-a cerut scuze pentru limbajul folosit.

Faptul cã initial FRF anuntase Vasluiului cã va avea patru jucãtori convocati la lot, pentru ca peste doar o zi sã anunte cã doar Sãlãgeanu si Niculae trebuie sã se prezinte la reunire l-a enervat la culme pe Adrian Porumboiu. Acesta declara imediat dupã meciul cu Viitorul: “ Cât de nemernic trebuie sã fie acest Piturcã sã trimitã telegrame si pentru Sânmãrtean, si pentru Coman, iar apoi sã aflãm cã nu-i mai cheamã? Pãi, am fost de acord sã jucãm foarte târziu la Constanta la cererea selectionerului, ca sã aibã toti jucãtorii la lot luni dimineatã, iar chiar înaintea partidei am aflat ce mârsãvie a fãcut cu convocãrile.” Vorbele l-au deranjat enorm pe selectioner, care avea sã replice, la rândul sãu. “Cuvintele gen «nemernic» sau «nenorociti», pe care finantatorul SC Vaslui, Adrian Porumboiu, si-a permis sã le foloseascã asearã la un post de televiziune reprezintã o mostrã de comportament suburban si, în egalã mãsurã, intolerabil. Demersul domnului Porumboiu, dar si cel al antrenorului SC Vaslui, Marius sumudicã, poate si pentru cã nu au reusit sã-i învingã pe pustii lui Gicã Hagi, nu au nici logicã, nici, cu atât mai putin, justificare. Drept care îi solicit finantatorului vasluian sã-si prezinte în mod public scuzele.” a fost replica lui Piturcã.

Dupã ce a avut un dialog telefonic cu selectionerul tricolorilor, Porumboiu avea sã dea înapoi si sã îsi cearã scuze, nu înainte de a accentua încã o datã supãrarea sa. “Fondul problemei rãmâne acelasi, indiscutabil. Singura problemã care se pune e legatã de unele cuvinte regretabile spuse. Eu am tãria sã recunosc cã sunt mai nãvalnic si de multe ori ies în decor si trebuie sã îmi cer scuzele de rigoare atât în fata persoanei respective, cât si opiniei publice. Sunt ferm convins cã el nu a avut niciun fel de intentie rãutãcioasã asupra clubului din Vaslui. Din pãcate s-a consumat un fapt, care putea fi evitat”, a încheiat Adrian Porumboiu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.