spot_imgspot_img
14.7 C
Vaslui
30-sept.-2023

Rãzboinica Irina, reactie furtunoasã: „Marinel nu scapã de mine, pânã nu face bãiatul 18 ani”

- Advertisement -
TELENOVELĂ… Povestea cu năbădi dintre hușenii Marinel și Irina, implicați în scandalul cu alocația încasată ilegal de bărbat, a stârnit diverse reacții.

APRIGÃ… Marinel, bãrbatul din Husi care a încasat ilegal o alocatie timp de un an si jumãtate, acuzându-si fosta concubinã cu care are copilul cã ea l-ar fi pus sã beneficieze necuvenit de banii din România, desi minorul îsi primea dreptul în Germania, a stârnit furtuna! Femeia se reîntoarce vijelios în atentia publicã, întrucât, spune ea, acuzele cu aspecte penale care i-au fost aduse nu trebuie sã rãmânã fãrã replicã. Sustine cã, în prezent, din cauza disputelor cu tatãl copilului, fiul ei este în Germania fãrã niciun act de identitate, întrucât duplicatul scos de Marinel, pe baza unei declaratii mincinoase date la Primãria Husi, încã se aflã la bãrbat, în România. „Mã acuzã pe mine cã l-am pus sã ia bani ilegal de la statul român? Pentru asta se va alege cu încã o plângere penalã. De ce a povestit el public probleme din cãsnicia noastrã? Dacã e asa, spun eu adevãrul: el stã la „Chilotii zburãtori”, stie toatã lumea acele blocuri dãrãpãnate din marginea Husului, dar voia sã fac eu împrumut aici, în Germania, ca sã îi iau Q7 si sã îsi facã el spãlãtorie si cafenea la Husi. Îl anunt de pe acum cã îl spun la toatã lumea, mã duc si la Acces Direct. Pânã împlineste bãiatul 18 ani, cu mine are de-a face”, s-a mâniat Irina, huseanca rãzboinicã, în povestea cãreia multe femei au gãsit mãcar un motiv de zâmbet, dacã nu câte ceva din propriile situatii de viatã. Rar auzi ca o femeie sã punã la punct cu mânã de fier un bãrbat, asa cã situatia dintre cei doi a stârnit curiozitate.

A stârnit o mare curiozitate povestea cu nãbãdi dintre husenii Marinel si Irina, implicati în scandalul cu alocatia încasatã ilegal de bãrbat. Dupã ce Marinel a vrut sã se justifice public, spunând cã femeia l-ar fi sfãtuit sã beneficieze de dreptul copilului din România, dându-i asigurãri cã nu ia bani pentru micut de la statul german, Irina a luat foc! „Cât este de mincinos acest om! Dacã eu m-as fi înteles cu el sã ia alocatie în România, de ce a trebuit sã scoatã duplicatul de la Primãrie, declarând fals cã actul ar fi pierdut? E clar cã e mincinos si va trebui sã rãspundã penal. Mai grav decât atât e faptul cã eu, acum, în Germania, nu mai am niciun act la copil, pentru cã certificatul de la mine a fost anulat, dupã ce s-a stabilit cã duplicatul a fost scos în România. Actul e acum la el. Stau cu copilul fãrã documente, iar el spune cã m-am înteles pentru a pãcãli statul român? Un mincinos, care nu are probe pe ce spune”, s-a supãrat Irina.

„Dacã el mi-a spus cã în fata lui, femeile nu vorbesc si cã o sã mã batã pânã o sã fiu în cãrutul cu rotile, am zis, bine, dar stai sã vezi cã e invers”

Destãinuirile lui Marinel legate de Irina, fosta concubinã, au pus si ele paie pe foc! Dupã ce a povestit cã femeia l-ar vrea, de fapt, pe bãrbat cu forta, cã l-a bãtut si cã a scãpat din casa ei cu fuga, Irina nu a rãbdat prea mult. „Nu se poate ca eu sã nu îi dau replica. Adicã, îl bat, dar îl vreau de bãrbat cu forta? Cum vine asta? Un mincinos. Nu înteleg de ce a spus lucruri din casa noastrã. Eu l-am dat la ziar, în problema cu alocatia încasatã ilegal, nu l-am dat sã vorbim despre familia noastrã. Dar acum trebuie sã spun si oamenilor, cã nu sunt vreo agresivã, o bãtãusã. Dar dacã el mi-a spus cã în fata lui, femeile nu vorbesc si cã o sã mã batã pânã o sã fiu în cãrutul cu rotile, am zis, bine, dar stai sã vezi cã e invers. Am vrut sã îi arãt cã dacã e în casa mea, pe banii mei, nu mã bate el pe mine niciodatã. Nu sunt agresivã, dar sã nu îsi batã nimeni joc de mine”, a spus femeia.

Irina lãmureste misterul „tortului cu japca”

„Nu i-am trimis lui tort cu japca, ci fetitei lui i-am fãcut surprize trei ani la rând, de ziua ei. Si era un gest frumos, din partea fratelui ei vitreg, pe care tatãl ei îl are cu mine. Acesta e adevãrul. De ce nu vrea sã aparã cu poza, sã îl vadã lumea, v-ati întrebat? Pentru cã mai are copii fãcuti cu alte femei si îl vede lumea. Dar eu nu mã feresc sã apar în fata oamenilor, pentru cã spun adevãrul. El vorbeste? Dupã ce spune cã l-am bãtut si a scãpat cu fuga din casã, mi-a cerut sã îi trimit pachet, cã îmi semneazã acordul pentru copil, ca sã poatã circula liber în strãinãtate. Stiti ce îmi cerea? Un telefon Samsung, 2000 de euro, douã perechi de adidasi de firmã, niste „parfume”, cã e si analfabet, nu stie sã vorbeascã gramatical, cã scoala a fost mai departe de el. Îmi mai cerea sã îi pun în pachet detergent, cã e mai bun aici, la mine. Si dulciuri, cã îi plãceau dulciurile. Dar dacã era bãtut asa si fugãrit, de ce îmi cerea de toate? A vrut sã fac împrumut aici de 80 mii euro, ca sã îsi ia el un Q7 si sã îsi deschidã o spãlãtorie cu cafenea, la Husi. Dar eu n-am fãcut împrumut pentru mine si copiii mei si fac pentru Marinel? Niciodatã. Deci, dacã a vrut sã scoatem rufele afarã, în public, pãi, le scoatem. Copilul stã fãrã certificat de nastere valabil în Germania, iar el se laudã la ziar cã l-am bãtut! Auzi, ce om! Un bãrbat adevãrat tãcea din gurã pe vecie, dacã pãtea asa rusine. Dar el s-a lãudat la lume. Pentru asta el va fi prezent la Acces Direct. Nu scapã el de mine”, a spus, hotãrâtã, Irina. Aceasta a scos din catastif o poza cu ei doi si a precizat: „Uite, dau eu poza, ca sã vadã lumea cine suntem. El se ascunde, cã are motive. Femeile care au copii cu el sã iasã sã spunã si ele cine e Marinel. Sunt multe, veti vedea. Spun eu totul la Acces Direct, sã stie toatã lumea”, a fãcut apel huseanca.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.