spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Războiul divelor! Britney Spears o acuză pe Selena Gomez de ipocrizie: «Ce tupeu!»

- Advertisement -

Britney Spears și Selena Gomez se află într-un conflict tacit! Cine ar fi crezut că relația lor ar fi putut degenera, după ce cântăreața de origine latino a fost chiar invitată la nunta lui Britney cu Sam Ashgari, ce avut loc chiar anul acesta. Iată că orice este posibil la Hollywood, unde orgoliul divelor este nemăsurat. Iată și cum anume s-a desfășurat întregul conflict ce a i-a luat prin surprindere pe fanii celor două artiste.

Lui Britney Spears i s-a reproșat adesea, chiar și de către proprii ei copii, că se expune pe social-media îmbrăcată prea sumar. Artistei nu i-a păsat de astfel de vorbe, așa că recent s-a pozat într-un sutien de culoare roșie și a postat imaginea pe Instagram, doar că în descrierea din dreptul imaginii ar fi lansat un atac destul de virulent la adresa Selenei Gomez.

Britney a făcut aluzie la un discurs al Selenei Gomez pe care l-a susținut în 2016, la American Music Awards, unde a declarat, atunci când a ridicat un premiu, că ar prefera ca femeile să-și expună mai degrabă sentimentele pe Instagram decât trupurile lor.

„Nu vreau să vă văd trupurile pe Instagram. Vreau să văd ce este aici, (nr. a făcut un gest spre inimă). Nu încerc să obțin validare și nici nu mai am nevoie de ea.”, a spus în 2016 Selena Gomez. ..https://click.ro/vedete/vedete-internationale/razboiul-divelor-britney-spears-o-acuza-pe-selena-2215635.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.