spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Razboiul rece abia a inceput

- Advertisement -

BIZAR… Nici o zi fãrã scandal la Vaslui. Dat ca si demis de la cârma echipei, Caro îsi întãreste pe zi ce trece pozitia, apãrat fiind de o întreaga echipã de avocati si juristi. În aceste conditii spaniolul rãmâne în continuare antrenor la Vaslui, acolo unde va avea acelasi staff ca si pânã acum. Jucãtorii au revenit la antrenamente, în aceste zile fiind asteptat la Vaslui si un director tehnic ce va avea ca sarcinã supervizarea activitãtii lui Caro.

Lopez Caro a intrat în ‘‘silenzio stampa’’ fatã de presa din România, dar rãmâne în continuare deschis spre publicatiile de afarã, în special spre cele din tara de origine, Spania. Insultele si declaratiile defãimãtoare la adresa patronului si a orasului Vaslui, apãrute în ultimele zile în cotidiene celebre din peninsulã, în frunte cu ziarul Marca, l-au enervat la culme pe Adrian Porumboiu. Dacã în urmã cu douã zile, secunzii si stafful ibericului erau dati ca si demisi, între timp finantatorul echipei a revenit asupra deciziei si a hotãrât sã îi pãstreze pe acestia în functie. “Nu va pleca nimeni, nici mãcar secunzii, îi vom lãsa sã îsi facã meseria, cu toate cã se vede treaba cã sunt mai mult intereseti de alte aspecte decât de performantã. Bãietii au bagajele fãcute, totul e cusut cu atã albã, cautã sã gãseascã nod în papurã, dar papura asta nu are nod. A venit cu o mie de avocati dar el nu se uitã cã echipa e sub orice criticã din toate punctele de vedere’’, a declarat Adrian Porumboiu. Dupã antrenamentul de ieri dimineatã Caro si-a anuntat elevii cã au liber încã douã zile, fiind asteptati din nou la pregãtiri abia luni. Programul confuz i-a dat peste cap pe fotbalisti care nu mai înteleg nimic din aceastã strategie, mai ales cã abia veneau dupã alte douã zile libere.

“Pe Porumboiu l-au jumulit cum au vrut ei”

PÃRERE… Ecourile scandalului de la Vaslui au depãsit granitele tãrii. Notorietatea crescândã a cazului a ajuns si la urechile lui Giovani Becali, care ieri, într-o interventie la Gsptv a deplâns situatia Vasluiului, si i-a indicat ca principali vinovati pe cei din conducerea clubului.

“Problema principalã a Vasluiului este cã au fãcut un pas prea mare crezând cã pot reusi dintr-odatã sã ajungã la nivelul echipelor din Bucuresti, a Timisoarei sau a Clujului. Porumboiu a avut încredere oarbã în niste persoane în care nu trebuia. Cei de acolo s-au comportat ca niste copii de grãdinitã care cred în Mos Gerilã, când le spune cã vor câstiga campionatul si vor rupe gura târgului în Europa. Este doar vina lui Porumboiu, deoarece nu e prost cine cere, ci e fraier cine oferã. A fost un pui de jumulit, iar astia l-au jumulit cum au vrut ei. I-am zis cã putea sã fi preluat Poli Iasi, era altã treabã, orasul mai mare, aeroport, stadion, dar el a preferat sã rãmânã acasã deoarece e legat prea tare de acele meleaguri. Acum singura rezolvare e sã se înteleagã asupra unei sume de bani pentru ca spaniolul sã plece.”

‘‘Sã se respecte legea’’

APÃRÃTOR… Fostul ministru al justitiei, Tudor Chiuariu a confirmat oficial faptul cã îl va reprezenta pe Lopez Caro în litiugiul cu FC Vaslui. Acesta a mentionat cã va face tot ce este legal pentru ca antrenorul sã beneficieze de tot suportul pentru continuare activitãtii la club.

‘‘Dorim sã ne asigurãm cã legea va fi respectatã si cã domnul Caro va avea tot suportul din partea clubului de fotbal pentru asi continua activitatea ca antrenor al FC Vaslui’’, se aratã într-un comunicat de presã al firmei Chiuariu&Asociatii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.